ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς πέντε στην Καβάλα

Χωρίς πέντε στην Καβάλα
δωνης

Χωρίς τον τιμωρημένο Μπλένχιο, τους ανέτοιμους Κάμπα και Μελισσά και τους τραυματίες Μπαζίνσκι και Κόρμπο θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος εκτός έδρας την Καβάλα

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το πρωί και η αποστολή αναχώρησε με προορισμό την πόλη της Μακεδονίας.
Για τους φίλους του Ατρόμητου που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα στην Καβάλα θα είναι διαθέσιμη η θύρα 10 του γηπέδου με τιμή εισιτήριου 25 ευρώ.

Εξάλλου, για δεύτερη μέρα συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες στο αθλητικό κέντρο για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο κεντρικό γήπεδο. Οι εργασίες δεν θα σταματήσουν ούτε το Σαββατοκύριακο με στόχο την ολοκλήρωση τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος.

Τέλος ενόψει του επόμενου εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ υπενθυμίζει προς τους κατόχους διαρκείας ότι πρέπει να σπεύσουν για να παραλάβουν τις κάρτες τους γιατί δεν θα επιτραπεί η είσοδος τους με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Από το γραφείο της διαχείρισης συνεχίζεται επίσης η έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου που είναι απαραίτητη για τη διευκόλυνση των φιλάθλων που θέλουν να αγοράζουν απλό εισιτήριο αλλά και η έκδοση της Μαθητικής Κάρτας που επιτρέπει σε όλους τους μαθητές, όλων των βαθμίδων, να έχουν δωρεάν πρόσβαση στη Θύρα 5 (οικογενειακή-μαθητική) του γηπέδου Περιστερίου σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας.






TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ