ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς προβλήματα με ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα με ΑΕΚ
Ντάσιος

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Μια ημέρα μετά την σπουδαία πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος, οι παίκτες του ΠΑΣ αφήνουν πίσω αυτήν την επιτυχία, καθώς το δύσκολο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι πολύ κρίσιμο.
Τα καλά νέα για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμών, ενώ είναι πολύ πιθανό στο ματς με την Ένωση να δούνε τον Αράς να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του "Άγιαξ".

Την Πέμπτη όσοι αγωνίστηκαν με τον Aτρόμητο έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν σε κανονικούς ρυθμούς. Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά την απαγόρευση μετακινήσεων, η θύρα 20 του ΟΑΚΑ που ήταν να φιλοξενήσει τους φίλους του ΠΑΣ δεν θα λειτουργήσει.

Ντάσιος:"Αφήνουν πίσω τον Ατρόμητο"

Με δηλώσεις του ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Ντάσιος, τόνισε πως το ματς Κυπέλλου αποτελεί παρελθόν, αφού αυτό με την ΑΕΚ είναι πολύ κρίσιμο.

"Σίγουρα ήταν μια ψυχολογική τόνωση για όλους μας η πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Το ευχάριστο είναι ότι η πρόκριση μας συνοδεύτηκε και από καλή εμφάνιση. Φυσικά πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή στους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο δρόμος είναι μακρύς και δεν έχει χαθεί ακόμη τίποτα.

Για να είναι όμως ο στόχος της παραμονής εφικτός, θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Ακολουθεί ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Ο.Α.Κ.Α. εξαιρετικά δύσκολο, αλλά εάν εμφανιστούμε όπως στα ματς με Άρη και Ατρόμητο και έχοντας ως σύμμαχο και την ποδοσφαιρική τύχη, μπορούμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα"

.








TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ