ATHENS KALLITHEA

Χωρίς προβλήματα με την Δόξα

Χωρίς προβλήματα με την Δόξα
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλλιθέας, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Δόξα Δράμας στο "Ελ Πάσο". Όλους τους παίκτες θα έχει στην διάθεσή του ο Γιώργος Βλαστός

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής, η προετοιμασία της Καλλιθέας, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης (15.00) με την Δόξα Δράμας στο "Ελ Πάσο" για την 18η αγωνιστική της Football League.

Ο τεχνικός των "κυανόλευκων" Γιώργος Βλαστός θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, καθώς δεν απουσιάζει κανένας είτε λόγω καρτών είτε λόγω τραυματισμού. Η ομάδα θα συγκεντρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (13.00) στο γήπεδο και εκεί θα γίνει η επιλογή της 18άδας.

Από εκεί και πέρα, το πρωί της Πέμπτης, οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας επισκέφθηκαν τα γυμνάσια και τα λύκεια της περιοχής και μοίρασαν εισιτήρια στους μαθητές και της μαθήτριες.

Ακόμη έγινε διανομή προσκλήσεων στα δημοτικά σχολεία της Καλλιθέας από μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όπου τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Οικογενειακή εξέδρα.

Οι γονείς/συνοδοί των μαθητών θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα αγοράζοντας εισιτήριο με το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ. Οι ενήλικοι έχουν δικαίωμα πρόσβασης μόνο εάν συνοδεύουν παιδί.

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ