ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς πολλά προβλήματα με τον Φωστήρα

Χωρίς πολλά προβλήματα με τον Φωστήρα
Παράσχος INTIME SPORTS

Χωρίς πολλές απουσίες θα αντιμετωπίσει τον Φωστήρα για το Κύπελλο Ελλάδα ο Ατρόμητος. "Να παίξουμε σοβαρά", δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος

Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Φωστήρα στην β φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Γιώργο Παράσχο να παίρνει στην αποστολή αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές.

Όπως δήλωσε ο ίδιος βέβαια θα κάνει κάποιες αλλαγές και θα δώσει πολλές ευκαιρίες σε όσους δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

"Ξεκινάμε την προσπάθεια μας στο κύπελλο Ελλάδας, ένα θεσμό που μας ενδιαφέρει και στόχος μας είναι να πάρουμε εάν είναι δυνατόν ένα σκορ ασφαλείας από το πρώτο παιχνίδι. Αναγνωρίζουμε το βαθμό δυσκολίας γιατί παίζουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο ο οποίος πέρσι αν και είχε διαφορά δύο κατηγοριών απέκλεισε ομάδα από τη Σούπερ Λίγκα.

Εκείνο που μας προβληματίζει ιδιαίτερα είναι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου η οποία δεν είναι καθόλου καλή. Θα κάνουμε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα γιατί έχουμε τη Δευτέρα και το παιχνίδι του πρωταθλήματος όμως σε κάθε περίπτωση οι παίκτες που θα κληθούν να παίξουν θα επιδιώξουν να αποκτήσουμε προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στην έδρα μας".

Αναλυτικά η αποστολή:

Σηφάκης, Μπάρκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Ούμπιντες, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Καλλέργης, Φάμπιο, Γρομητσάρης, Γεωργίου

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ