ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς προβλήματα στο "Κλ. Βικελίδης"

Χωρίς προβλήματα στο "Κλ. Βικελίδης"
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Άρη η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές και απόντα τον Γκαρσία που θα εκτίσει την τιμωρία του.

Χωρίς κάποιο επιπλέον πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη και ο Γιώργος Παράσχος ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην του τιμωρημένου Πίτου Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή.

Αυτή αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας γευμάτισαν όλοι μαζί στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου του Ατρόμητου και εν συνεχεία αναχώρησαν με προορισμό την συμπρωτεύουσα.

Super BALL αυτή την Κυριακή (19/1) με LIVE συνέντευξη του ΒασίληΤοροσίδη. Ρεπορτάζ και σχόλιο για την 20η αγωνιστική της Super League. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Σέντρα εκπομπής στις 21:00.

Την αποστολή του αγώνα της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές:

Τσέναμο, Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Φάμπιο, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Ούμπιντες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Αρκούδας, Νάστος.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου Γιώργος Παράσχος αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής είπε στοatromitosfc.gr:
«Ξέρουμε τις δυσκολίες και την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε γιατί ο Άρης παίζει ίσως το τελευταίο του χαρτί. Πιστεύω ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα, είμαστε σε καλή κατάσταση κι έχουμε καλή ψυχολογία.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος επειδή στο ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό αν και κάναμε πολλές αλλαγές η ομάδα δεν έχασε την συνοχή της και διατήρησε πολύ καλό ρυθμό».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ