ΑΡΗΣ

Χωρίς Σηφάκη αλλά με Φερνάντες στην Νέα Σμύρνη

Χωρίς Σηφάκη αλλά με Φερνάντες στην Νέα Σμύρνη
φερνάντες

Σηφάκης, Κόκε, Πρίττας, Ρονάλντο δεν παίζουν στην Ν. Σμύρνη, όμως επιστρέφει ο Ντάριο Φερνάντες

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ πήρε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές αποκλείοντας τον Μιχάλη Σηφάκη λόγω των ενοχλήσεών του ενώ προφύλαξε και τον Σάκη Πρίττα εν όψει και του επαναληπτικού ημιτελικού της Πέμπτης (25/03) με την Καβάλα στο "Ανθή Καραγιάννη" για τον θεσμό του Κυπέλλου hellas online.
Αντίθετα ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη συμπεριέλαβε μεταξύ των 18 της αποστολής του τον Νταρίο Φερνάντες. Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή του Άρη συμμετέχουν οι: Πέσκοβιτς, Πιοβεζάν, Νέτο, Αράνο, Κουλουχέρης, Νασούτι, Ορτίθ, Βαγγέλη, Γκαρσία, Φερνάντεζ, Ναφτί, Χαβίτο, Κάλβο, Αντού, Μεριέμ, Τζόνσον, Αραβίδης και Κάμπορα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σηφάκης, Πρίττας, Κόκε και Ρονάλντο λόγω τιμωρίας έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και οι Λαμπριάκος, Ντέιλι, Φρασέρι, Οικονομόπουλος, Γραικός, Αγτζίδης και Μπουγαϊδης.

Κι όσο για το 4-4-2 του Κούπερ; Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη κάτω από τα δοκάρια θα τοποθετήσει αντί του Σηφάκη τον Πέσκοβιτς με δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τον Νασούτι και παρτενέρ του τον Κουλουχέρη αντί του τιμωρημένου Γκιάρο έχοντας τους Νέτο στα δεξιά και Αράνο στα αριστερά των μπακ.

Στα χαφ της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ναφτί με τον Νάτσο Γκαρσία αντί του Πρίττα κι από εκεί και πέρα τους στα άκρα των χαφ τον Κάλβο στα αριστερά και τον Μεριέμ στα δεξιά ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κάμπορα και Τζόνσον αντί του τιμωρημένου Κόκε.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ