ΑΡΗΣ

Χωρίς Σηφάκη αλλά με Μπομπαντίγια

Χωρίς Σηφάκη αλλά με Μπομπαντίγια
INTIME SPORTS

Η διάταση τελικά που υπέστη ο Μιχάλης Σηφάκης στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με τον Καναδά την περασμένη Τετάρτη στο AEL FC ARENA θα του στερήσει τελικά την παρουσία του στο αυριανό ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Ολυμπιακό.

Η συμμετοχή του είχε φανεί από το απόγευμα της Τετάρτης μετά το τέλος του παιχνιδιού της Εθνικής μας ως εξαιρετικά αμφίβολη κάτι που οριστικοποιήθηκε το πρωί όταν και αποκλείστηκε της αποστολής του Άρη από τον Γιάννη Μιχαλήτσο.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι ποιον θα επιλέξει για το βασικό του σχήμα ο τεχνικός του Άρη μεταξύ των Μάρκου Βελλίδη και Χουάνμα.

Κι όσο για τον Σηφάκη το μεγάλο ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο πρώτο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι το απόγευμα της Τρίτης για την φάση των 32 του Europa League στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο αγωνιστικό κομμάτι με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη εν όψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στις 19:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μετά το τέλος της ο Μιχαλήτσος επέλεξε τους 20 παρακάτω ποδοσφαιριστές για την αποστολή του που είναι οι: Βελλίδης, Χουάνμα, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Τόχα, Φατί, Μενδρινός, Κόκε, Οριόλ, Πρίττας, Μπομπαντίγια, Σακάτα, Τσέζαρεκ, Μίσελ, Πορτίγια, Ντανίλο, Τσεζνάουσκις και Καστίγιο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σηφάκης, Παπαζαχαρίας, Κατίδης, Οικονομόπουλος, Αγτζίδης, Μπουγαίδης, Κασναφέρης, Αραβίδης. Κουλουχέρης και Αγγελούδης.

Κι αν η θέση του τερματοφύλακα είναι επόμενο να προβληματίζει τον Μιχαλήτσο φαίνεται να έχει καταλήξει στις υπόλοιπες θέσεις του 4-2-3-1 που προτίθεται να παρατάξει στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κι όπως φαίνεται δεν θα υπάρξουνε ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι.

Το νικηφόρο με 2-1 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με σίγουρο να θεωρείται ότι θα παραμείνει αναλλοίωτο το αμυντικό καρέ. Οι Γκιάρο και Λαζαρίδης θα αποτελέσουνε και πάλι το κεντρικό δίδυμο με τον Βανγκέλι ως δεξί μπακ και τον Μίσελ ως αριστερό.

Στο δίδυμο του άξονα των χαφ ο Πρίττας φαίνεται πως θα επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα αντί του Πορτίγια με παρτενέρ του τον Φατί ενώ προωθημένος μπροστά τους και σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Κόκε. Στα δεξιά του ο Νέτο και στα αριστερά λογικά ο Καστίγιο ενώ στην κορυφή της επίθεσης λογικά θα βρίσκεται ο Μπομπαντίγια κάτι που αν συμβεί θα ισοδυναμεί με το ντεμπούτο του Αργεντινού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ