ΑΡΗΣ

Χωρίς Σηφάκη με Παναιτωλικό

Χωρίς Σηφάκη με Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Ο τραυματισμός του Μιχάλη Σηφάκη στο φιλικό με την Κέρκυρα στο Καρπενήσι θα στερήσει την παρουσία του διεθνή τερματοφύλακα του Άρη στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη υπέστη εξάρθρωση στον παράμεσο του δεξιού του χεριού με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί την Τετάρτη (20/07), ούτε το πρωί ούτε το απόγευμα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις όμως και με την απαιτούμενη θεραπεία θα μπορέσει να δώσει το "παρών" στο μεγάλο διεθνές φιλικό παιχνίδι της Τρίτης (26/07, 21:00) με την Πενιαρόλ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Η απουσία του Σηφάκη από το φιλικό (21/07) του Άρη με τον Παναιτωλικό, που θα είναι το τρίτο και τελευταίο για τον Άρη στο Καρπενήσι, θα δώσει την ευκαιρία στον Σάκη Τσιώλη να μοιράσει το χρόνο στους άλλους δύο τερματοφύλακές του, Μάρκο Βελλίδη και Σωκράτη Διούδη.

Κατά τα άλλα στο μεταγραφικό μέτωπο το βάρος του Καρδιτσιώτη τεχνικού του Άρη έχει πέσει στην εύρεση του ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τη βασική επιλογή για την κορυφή της επίθεσης.

Μετά τη μη επίτευξη της συμφωνίας με τον 30χρονο διεθνή Αυστριακό και αρχηγό της Αούστρια Βιέννης, Ρόλαντ Λιντς, το βάρος πέφτει πλέον στον Βαγγέλη Μάντζιο, με τα πράγματα να ξεκαθαρίζουν μέχρι την Παρασκευή.

Ημέρα κατά την οποία ο διεθνής επιθετικός και πρώην του Παναθηναϊκού αναμένεται να κάνει γνωστή την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Στον Άρη πάντως, και σύμφωνα με τη δήλωση του Τσιώλη μετά το φιλικό με την Κέρκυρα, δεν ασχολούνται με ποδοσφαιριστές που έχουν σύμβαση με κάποια άλλη ομάδα.

Κάτι που σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα είτε για τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι που συνεχίζει να δένεται με συμβόλαιο με την Καβάλα, είτε με τον Κώστα Μήτρογλου που δένεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, παρά το ενδιαφέρον του Ατρόμητου, αλλά και το διακριτικό του Άρη.

Όσον αφορά στον Κριστιάν Πορτίγια, προτιμήθηκε τελικά από τον Τσιώλη να μην ταξιδέψει σήμερα (20/07) για το Καρπενήσι, αφού η αποστολή θα επιστρέψει την Παρασκευή (22/07) στην Θεσσαλονίκη.

Εκεί όπου ο Πορτίγια θα ενσωματωθεί μαζί της και στη συνέχεια εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα την ακολουθήσει την Τετάρτη (27/07) για το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου θα συνεχιστεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τέλος η ΠΑΕ Άρης οριστικοποίησε ότι στις 7 Αυγούστου το σύνολο του Σάκη Τσιώλη θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Ριέτι (90 χιλιόμετρα από την Ρώμη) την Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ. Επίσης ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Θωμά Γραικό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ