ΠΑΟΚ

Χωρίς "Τεό" στην Κρήτη

Χωρίς "Τεό" στην Κρήτη
Ζαγοράκης

Χωρίς τον αρχηγό, Θοδωρή Ζαγοράκη θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Κοσμίν Μπαρκαουάν θεραπεία. Αμφότεροι θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη και δεν θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ.

Επιπλέον, ο Γιασουμής Γιασουμή ταλαιπωρείται από μία διάταση στο πόδι και τίθεται αυτομάτως με την σειρά του εκτός αποστολής για τον αγώνα στο Παγκρήτιο.

Αύριο Σάββατο τέλος ο κ. Βούκοτιτς θα προπονήσει την ομάδα στο γήπεδο της Τούμπας στις 12:00 και αμέσως μετά θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα αποτελούν την αποστολή της ομάδος που θα ταξιδέψει στην Κρήτη.

Νέο όχι για Σικαμπάλα



Θέμα Σικαμπάλα ήρθε και πάλι στην επιφάνεια για τον ΠΑΟΚ με αφορμή την παρουσία του Μάκη Ζαπατίνα στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο εκπρόσωπος των Μέγκαχεντ και Σικαμπάλα επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να μεταφέρει νέα πρόταση της Ζάμαλεκ για δανεισμό του παίκτη. Συγκεκριμένα ο κ. Ζαπατίνας φέρεται να ζήτησε από το Νίκο Βεζυρτζή να συναινέσει ώστε ο Σικαμπάλα να δοθεί δανεικός στην Ζάμαλεκ για έξι μήνες με την προοπτική να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ των επιχειρημάτων του υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ έχει υποσχεθεί τον Σικαμπάλα στους οπαδούς από το καλοκαίρι χωρίς μέχρι τώρα να έχει υλοποιήσει την υπόσχεση του.

Συνάντηση Βεζυρτζή- Δαμήλου

Χθες εξάλλου ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής, και οι συνεργάτες του είχαν συνάντηση σε κοσμική ταβέρνα στην περιοχή της Νέας Κρήνης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς, Ηλία Δαμήλο, συνοδευόμενος από τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ, Αλέξανδρο Βαγιάτα. Αφορμή η υπόθεση της μεταγραφής του Στέλιου Ηλιάδη και το οφειλόμενο ποσό της τάξεως των 170.000 ευρώ για τη μεταγραφή του διεθνή μέσου από τον Απόλλωνα στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2005.

Αυτό που ειπώθηκε ήταν ότι στις αρχές της εβδομάδας θα υπάρξει ξανά επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να γίνει επίσημη πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ για την καταβολή του ποσού σε δόσεις στην ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς. Από την πλευρά του ο κ. Δαμήλος τόνισε ότι αφού έκανε τόσο καιρό υπομονή θα κάνει λίγη ακόμη προκειμένου να βρεθεί η λύση.















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ