ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς τέσσερις στο τουρνουά

Χωρίς τέσσερις στο τουρνουά
Ογιος

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το Τουρνουά Αλληλεγγύης που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στον Πύργο για την ενίσχυση των πυροπαθών.

Την αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί για την πρωτεύουσα της Ηλείας, δεν θα ακολουθήσουν οι Ανατολάκης, Γεωργίου, Ανδριόλας και Σανόκο. Στον Πύργο, θα βρεθούν επίσης αύριο ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός και ο αντιπρόεδρος κ. Ευάγγελος Μπαταγιάννης. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του τουρνουά ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει αύριο στις 20.00 τον Αστέρα Τρίπολης στο Εθνικό Στάδιο Πύργου και η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 Ευρώ.
Την Κυριακή και ανάλογα με το αποτέλεσμα των αυριανών αγώνων του τουρνουά θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Πανηλειακού - Παναχαϊκής στις 18.00 ή στις 20.00 πάλι στο γήπεδο Πύργου. Υπενθυμίζεται ότι όλα τα έσοδα από το τουρνουά θα διατεθούν για την ενίσχυση των πυροπαθών.

Πέντε παίκτες στην Εθνική Νέων

Πέντε ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου κλήθηκαν σήμερα από τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Νέων Αλέξη Αλεξίου στις προπονήσεις προεπιλογής και φιλικούς αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα (10-12/9/2007). Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι: Μιχάλης Κύργιας, Πέτρος Καμινιώτης, Γιάννης Σκόνδρας, Βασίλης Ρες, και Απόστολος Ανδρούτσος.




TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ