ΑΡΗΣ

Χωρίς τον Γκρασιάν κόντρα στην ΑΕΚ

Χωρίς τον Γκρασιάν κόντρα στην ΑΕΚ
γκρασιαν

Χωρίς τον Λεάντρο Γκρασιάν που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ο Άρης

Ο Ιομάρ Μαζίνιο μετά το τέλος της προπόνησής του επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ με αυτούς να είναι οι:
Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Ντέιλι, Αράνο, Φλάβιο, Κουλουχέρης, Νασούτι, Πρίττας, Χαβίτο, Αμπρέου, Νέτο, Πίτου Γκαρσία, Κάλβο, Κόκε, Λαμπριάκος, Κάμπορα, Ναφτί, Φερνάντεζ και Ρόβας με έναν εξ αυτών να αποκλειστεί από την αποστολή λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Εκτός αποστολής έμειναν εκτός του Γκρασιάν όπως ήταν αναμενόμενο οι τραυματίες Ρονάλντο, Γκαρσία, Βανγκέλι και Ρομπέρζ όπως επίσης και οι Αραβίδης, Ρενάτο, Μπουγαίδης, Γραικός και Οικονομόπουλος.

Κι όσο για το πώς προτίθεται ο Μαζίνιο να παρατάξει το σύνολό του αύριο κόντρα στην ΑΕΚ; Με 4-2-3-1 και τον Αμπρέου να επανέρχεται στην κορυφή της επίθεσης ενώ όπως όλα δείχνουν αναμένονται άλλες δύο αλλαγές όσον αφορά τα πρόσωπα της ενδεκάδας που ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου απέναντι στον Εργοτέλη.

Οι κίτρινοι θέλουν το τρίποντο με την ΑΕΚ μέσα σε μια καυτή ατμόσφαιρα, που αναμένεται να δημιουργήσουν οι οπαδοί της ομάδας. Ο Άρης θέλει τη νίκη επίσης και για βαθμολογικούς λόγους, αφού στα τελευταία δυο ματς έχει δυο ισοπαλίες.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ