ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς τον Μπέργκ με Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός

Χωρίς τον Μπέργκ με Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν ρίσκαρε με την παρουσία του Μάρκους Μπεργκ στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο αφήνοντας τον εκτός αποστολής.

Χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ θα υποδεχθεί την Τετάρτη (27/1) ο Παναθηναϊκός τον Ατρόμητο στο πρώτο ματς για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Αντρέα Στραματσόνι να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του Σουηδού άσου. Ο φορ των πράσινων αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο ματς με τον Λεβαδειακό και κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός.

Ο Στραματσόνι άφησε εκτός και πάλι τον Βέμερ, αλλά και τους Ατζαγκούν, Μαρινάκη, Χουχούμη από τους ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν στο γκρουπ των κομμένων. Φυσικά εκτός είναι και οι Σάντσεθ, Μαμούτε που είναι τραυματίες.

Για πρώτη φορά σε ματς Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός θα έχει τριάδα γκολκίπερ τους Κοτσόλη, Στιλ, Κότσαρη με έναν εκ των δυο πρώτων να μένει εκτός και τον Κότσαρη να μετέχει στην αποστολή λόγω της υποχρεωτικής παρουσίας δυο παικτών γεννημένων από το 1996 και έπειτα στην 18άδα.

Εκτός έμεινε όμως ο Γιαννακόπουλος που έως τώρα έμπαινε στην τριάδα του Κυπέλλου και ίσως αυτό έχει να κάνει με την έλευση του Βλαχοδήμου ο οποίος σε πρώτη φάση θα έρθει για τρίτος και από το καλοκαίρι και μετά για δεύτερος ή ακόμα και πρώτος.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η τελευταία προπόνηση των πράσινων είχε ζέσταμα, «κορόιδο», ανοίγματα με μπάλα και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Οι Μπεργκ και Μαμούτε έκαναν γυμναστήριο και θεραπεία, ενώ απουσίασε ο τραυματίας Σάντσεθ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το πρώτο ματς με τους Περιστεριώτες, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης» για την τέταρτη φάση στο Κύπελλο Ελλάδας COSMOTE.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Μέστο, Πράνιτς, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Εβαντζελίστα, Στάικος, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Κλωναρίδης, Μπουμάλ, Καλτσάς και Πέτριτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπεργκ, Σάντσεθ, Μαμούτε, Γιαννακόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Βέμερ, Μαρινάκης, Μπούρμπος, Ατζαγκούν, Αγγελόπουλος, Δώνης, Λάμπρου, Ευαγγέλου

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ