ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς τον Ναπολεόνι για τη νίκη ο Ατρόμητος

Χωρίς τον Ναπολεόνι για τη νίκη ο Ατρόμητος
INTIME SPORTS

Ο Ναπολεόνι έμεινε εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο Γιώργος Παράσχος για το ματς του Σαββάτου με την Βέροια και ο έμπειρος τεχνικός στις δηλώσεις υποστήριξε ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο παρά την διαφορά των δυο ομάδων στο βαθμολογικό πίνακα.

Στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το πρωί η προετοιμασία του Ατρόμητου για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Βέροια στο γήπεδο Περιστερίου.

Αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία δεν συμπεριλήφθηκε ο Ναπολεόνι καθώς το ιατρικό τιμ της ομάδας των δυτικών προαστίων προτίμησε να μην ρισκάρει μια ενδεχόμενη υποτροπή.

Η αποστολή αποτελείται από τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Σηφάκη, Τσενάμο, Νάστο, Ταυλαρίδη, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Γιαννούλη, Μπάλλα, Καραμάνο, Δημούτσο, Ιγκλέσιας, Ούμπιντες, Μπρίτο, Γεωργίου, Καραγκούνη, Παπαδόπουλο, Γρομητσάρη, Καλλέργη, Γκαρσία.

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος, μιλώντας στοatromitosfc.gr δήλωσε:

«Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας παρασύρει η βαθμολογική θέση της Βέροιας. Είναι μια ομάδα που έχει προβλήματα στην έδρα της αλλά εκτός έδρας ψάχνει πάντα να πάρει αποτέλεσμα και το έχει καταφέρει σε τρία παιχνίδια.

Εμείς αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η τελική μας προσπάθεια χωρίς να έχουμε παράπονα από τα παιδιά γιατί η απόδοση τους είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο αλλά μερικές φορές δεν παίρνουμε ότι μας αναλογεί.

Πρέπει να είμαστε λοιπόν αποτελεσματικοί και πιστεύω ότι στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές. Όπως σε κάθε παιχνίδι μέσα στο Περιστέρι έτσι και αύριο θέλουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας που πάντα στέκονται στο πλευρό μας».

Σε ότι έχει να κάνει με τα εισιτήρια η προπώληση τους των εισιτηρίων θα γίνει το Σάββατο από τις 12.00 από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων και από τις 15.15 από τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου στις Θύρες 4 και 7.

Και σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει κοινωνικό εισιτήριο 5 ευρώ (θύρα 5).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ