ΑΡΗΣ

Χωρίς τον Πρίττα κόντρα στον Ατρόμητο

Χωρίς τον Πρίττα κόντρα στον Ατρόμητο
Πανηγυρική INTIME SPORTS

Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της ομάδας του Άρη εν όψει του αυριανού αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο (30/10, 17:15) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με απόντα τον Σάκη Πρίττα.

Το ενδεχόμενο ο έμπειρος διεθνής μέσος του Άρη να έχανε το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο είχε διαφανεί από την χθεσινή απογευματινή πρώτη προπόνηση μετά το παιχνίδι της Τετάρτης (27/10) στα Τρίκαλα για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Στον Άρη ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του καλούνται αύριο το απόγευμα κόντρα στον Ατρόμητο να αφήσουνε πίσω τους την πικρία του για τον αποκλεισμό που γνώρισαν στην διαδικασία των πέναλτι από την συνέχεια του Κυπέλλου και να κάνουνε ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Κάτι που φαντάζει επιβεβλημένο μετά τις δύο τελευταίες ήττες που έχουν ακολουθήσει της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League από την ΑΕΚ με 4-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και από τον Ολυμπιακό με 1-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης του Άρη ο Αργεντινός τεχνικός της ομάδας επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή του για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Πιο συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Σηφάκης, Χουάνμα, Ρονάλντο, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Τόχα, Χαβίτο, Κάλβο, Ρουίζ, Κόκε, Οριόλ, Τσεζνάουσκις, Ναφτί, Φατί, Μενδρινός, Καζναφέρης και Φαμπιάνο για πρώτη φορά.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Τσέζαρεκ (τραυματίας), Μίσελ (τιμωρημένος μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στα Τρίκαλα), Πρίττας (ενοχλήσεις), Πορτίγια, Οικονομόπουλος, Αραβίδης, Παπαζαχαρίας (αποθεραπεία), Μπουγαίδης, Κουλουχέρης, Βελλίδης, Αγτζίδης και Κατίδης.

Κι όσο για το πώς αναμένεται να παρατάξει το σύνολό του ο Κούπερ; Με 4-4-2 και τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι το δίδυμο των Ρονάλντο και Λαζαρίδη, με τον Νέτο στα δεξιά και τον Βανγκέλι να μεταφέρεται στα αριστερά απόντος του τιμωρημένου Μίσελ.

Το δίδυμο του άξονα στην μεσαία γραμμή θα αποτελούν οι Ναφτί και Φατί έχοντας τον Κάλβο στα αριστερά και τον Χαβίτο στα δεξιά. Κι όσο για το επιθετικό δίδυμο θα αποτελούνε οι Κόκε και Ρουίς.

Τέλος ο Κούπερ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο σημείωσε τα παρακάτω: " Τώρα πλέον περισσότερο από κάθε άλλη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να προσφέρουμε επιτυχίες και χαρές στους οπαδούς μας.

Πιστεύω προπάντων όμως ότι αυτό το οποίο θα αποτελεί για όλους μας μεγάλη ικανοποίηση είναι να δούμε μία ομάδα που θα τα δίνει όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από κει και πέρα είναι αυτονόητο ότι ο στόχος του Άρη στον αγώνα δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών
".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ