ΑΡΗΣ

Χωρίς τρεις κόντρα στην Ατλέτικο

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΡΗΣ / ΠΛΕΙ ΟΦ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΡΗΣ / ΠΛΕΙ ΟΦ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Με σχετικό της έγγραφο η UEFA ενημέρωσε την Τρίτη το βράδυ την ΠΑΕ Άρης οι Ντάρσι Νέτο, Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Κάρλος Τόχα θα απουσιάσουν από το παιχνίδι της πρεμιέρας για την φάση του ομίλου του Europa League.

Η απουσία των τριών ποδοσφαιριστών του Άρη έχει να κάνει με το ότι είχαν συμπληρώσει κάρτες στην φάση των πλέι οφ του Europa League με την Αούστρια Βιέννης με αποτέλεσμα να χάσουν το πρώτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Επόμενο είναι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ να καλείται να βρει τους αντικαταστάτες τους για την μάχη της 16ης Σεπτεμβρίου κι ενώ συνεχίζει να αναμένει το πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Αυτό με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" που ήταν να διεξαχθεί στις 11 Σεπτεμβρίου ωστόσο η στάση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την οποία λόγω των εγκαινίων της ΔΕΘ δεν θα έχει την απαιτούμενη δύναμη έχει προκαλέσει ερωτηματικό.

Ερωτηματικό ως προς την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης με όλα να ξεκαθαρίζουν όπως όλα δείχνουν το αργότερο μέχρι αύριο. Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει προτείνει το παιχνίδι να διεξαχθεί μία μέρα νωρίτερα στις 10 Σεπτεμβρίου και σε καμία περίπτωση στις 22 Σεπτεμβρίου όπως φέρεται να έχει προτείνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μία άρνηση που έχει να κάνει με το ότι στην περίπτωση αυτή η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στις 16 Σεπτεμβρίου χωρίς κάποιο άλλο επίσημο παιχνίδι αλλά και το ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα χρειαστεί να δώσει τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα δέκα ημερών.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι αντίδραση έχει υπάρξει και από πλευράς των οργανωμένων φιλάθλων του Άρη, του SUPER 3, που δείχνουν αποφασισμένοι σε περίπτωση που το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό οριστεί τελικά στις 22 Σεπτεμβρίου να προχωρήσουν σε ειρηνικό συλλαλητήριο στις 11 του μήνα.

Σε μία μέρα που είναι κανονικά να διεξαχθεί το παιχνίδι και συμπίπτει με τα εγκαίνια της φετινής ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη με την παρουσία του Πρωθυπουργού της χώρας, Γιώργου Παπανδρέου. Σε ένα συλλαλητήριο που αν διεξαχθεί θα έχει πορεία από το "Κλεάνθης Βικελίδης" στην ΔΕΘ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ