ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς τρεις με Ξάνθη

Χωρίς τρεις με Ξάνθη
Δώνης

Δίχως τον τιμωρημένο Σαρμιέντο, και τους τραυματίες Τάτο, Μασάρα με Ξάνθη. Στις 20/01 με ΠΑΣ για το κύπελλο hellas online

Η προπόνηση διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου, όπως άλλωστε αναμένεται να συμβαίνει και τις επόμενες 20 ημέρες, λόγω έργων στο χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.
Για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Σαρμιέντο αλλά και στους τραυματίες Τάτο και Μασάρα.

Ωστόσο ο Τάτος αναμένεται να είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι (σ.σ. με Πανθρακικό), ενώ η επιστροφή του Μασάρα στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται για τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Η προετοιμασία αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σάββατο με μία προπόνηση μετά το πέρας της οποίας ο Γιώργος Δώνης θα ανακοινώσει τους "εκλεκτούς" που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

*Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώθηκε από την ΕΠΟ ότι ο αγώνας του κυπέλλου hellas online με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί στις 20 Ιανουαρίου και ώρα 17.00 στο γήπεδο Περιστερίου, στο πλαίσιο της 5ης φάσης του θεσμού.






TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ