ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς δυο ο Ατρόμητος κόντρα στον Πανιώνιο

Χωρίς δυο ο Ατρόμητος κόντρα στον Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Χωρίς τους Νάστο και Κοντοέ παρά το γεγονός ότι ξεπέρασε το λουμπάγκο που είχε θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο η ομάδα του Περιστερίου.

Τη νίκη που θα βάλει τέλος στα όποια σενάρια για την κατάληψη σίγουρα της θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ και στην διεκδίκηση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου θα ψάξει την Κυριακή κόντρα στον Πανιώνιο ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου θέλει μόνο το τρίποντο προκειμένου να μην έχει το οποιοδήποτε άγχος την τελευταία αγωνιστική.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στην διάθεση του τους Κοντοέ, Νάστο που είναι τραυματίες. Ο πρώτος μάλιστα παρά το γεγονός ότι συμμετείχε στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών προτιμήθηκε να μείνει εκτός και οι γηπεδούχοι να μην ρισκάρουν. Εκτός από ένα ακόμη ματς έμεινε και ο Τσενάμο ο οποίος εδώ και καιρό δεν υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ του Ατρόμητου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Tην αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Νιόπλιας αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο.

Την αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Αγκουαζί, Μαρσελίνιο, Ούμπιντες, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Παπάζογλου, Μπρίτο, Καράσκο, Δημούτσος, Κατσουράνης, Κιβρακίδης.

Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ