ΙΩΝΙΚΟΣ

Χωρίς τρεις στην Ρόδο

Χωρίς τρεις στην Ρόδο
Βούζας-Ιωνικός

Χωρίς τους Πεδάνο, Απ. Παπαζούδη και Γιόνδη θα αναχωρήσει το Σάββατο η αποστολή του Ιωνικού για το "σμαραγδένιο" νησί

Οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού γυμνάστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, με τους Λανγκλέ και Γεωργίου να παίρνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα. Αντίθετα, πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι Πεδάνο (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) και Απόστολος Παπαζούδης.
Ο τελευταίος έκανε και μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν πως έχει υγρό στο γόνατο από χτύπημα με αντίπαλο στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και θα χρειαστεί να ξεκουραστεί για δέκα ημέρες.

Εκτός από τους Λάνγκλε και Παπαζούδη, ο Βασίλης Βούζας δεν υπολογίζει για τον αγώνα και τον Γιόνδη που έκανε ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μωραίτης που ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα.

Στην αποστολή του Ιωνικού βρίσκονται οι: Πουρής, Παγούδης, Μωραϊτης, Σωτ. Παπαζούδης, Mπέριος, Τσερκέζος, Θεοδωρίδης, Κεφαλούκος, Σιδέρης, Γάλας, Λανγκλέ, Σάλτο, Ευαγελλάτος, Κριστόρι, Χαλαουάνι, Ερρικος, Φουρτάδο και Γεωργίου. Το Σάββατο το πρωί η ομάδα της Νίκαιας θα κάνει χαλάρωμα και στη συνεχεία θα αναχωρήσει για τη Ρόδο.

Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Κυριακή 16/05 στις 17:30 την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Ηλιούπολη.










TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ