ΠΑΟΚ

Χωρίς Ζαγοράκη με ΑΕΛ

Χωρίς Ζαγοράκη με ΑΕΛ
Αιγάλεω, ΠΑΟΚ, Νικολόπουλος, Ζαγοράκης

Χωρίς τον Θοδωρή Ζαγοράκη θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Λάρισα ο ΠΑΟΚ

Ο αρχηγός τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Αρη και μετά τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως υπέστη διάταση στην έκφυση του δικεφάλου.
Η επιστροφή του αναμένεται περίπου σε δέκα μέρες έτσι η συμμετοχή του είναι αμφίβολη και για τον αγώνα με την Κέρκυρα την μεθεπόμενη αγωνιστική.

Εκτός του Ζαγοράκη, από τον αγώνα με την ΑΕΛ θα λείψουν ο τιμωρημένος Χαραλάμπους και ο επίσης τραυματίας Κωνσταντινίδης.

Ρεγκούζας: "Σύντομα νέα για τον ΠΑΟΚ"

Ο βουλευτής της Ν.Δ., Αδάμ Ρεγκούζας μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για την ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή για το θέμα του ΠΑΟΚ υπογραμμίζοντας:

"Έχω δεδομένη την στήριξη του Υπουργού Οικονομικών. Κατέθεσα αυτή την ερώτηση ως μέτρο πίεσης για ένα νέο νομοσχέδιο. Δεν υπάρχει άλλη λύση από το να διαγραφούν οι πρόσθετες προσαυξήσεις των χρεών και να βρεθεί μία λύση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Επίσης να γίνει και ένας συμβιβασμός για το αρχικό κεφάλαιο. Δεν ζητάμε χάρη, ούτε διαγραφή χρεών απλώς να γίνει κάτι για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να γίνει βιώσιμος. Η ρύθμιση δεν θα γίνει μόνο για μία ομάδα, διαφορετικά θα είχαμε πρόβλημα συνταγματικότητας.

Η αδυναμία πληρωμών, η κακοδιαχείριση που λέγεται ότι υπήρξε. Διάβασα για 600.000 ευρώ που βρίσκονται. Δεν είναι ώρα όμως να κυνηγάμε... μάγισσες, πρέπει να βρεθεί λύση για τον ΠΑΟΚ γιατί οι ώρες είναι δύσκολες. Δεν πρέπει να μείνουμε αδιάφοροι σε ένα τέτοιο πρόβλημα.

Θεώρησα ότι είναι σωστό να πιέσω τον κ. Αλογοσκούφη, είδα ότι υπάρχει εκ μέρους του καλή διάθεση.







Αλλά πρέπει η ρύθμιση να ευνοεί τον ΠΑΟΚ αλλά και γενικότερα την φίλαθλη ιδιότητα.

Ο Υπουργός είναι υποχρεωμένος να απαντήσει σε 30 ημέρες, αλλά νομίζω ότι θα έχουμε πιο σύντομα νέα. Η λύση είναι η διαγραφή όλων των προσαυξήσεων και όχι ενός μέρος τους, αλλά και συμβιβασμός για το αρχικό κεφάλαιο το οποίο είναι χρήματα του κράτους".



Τα εισιτήρια με Λάρισα



Η ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Tετάρτης 21.Φεβρ.2007 τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Λάρισα, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 24.Φεβ.2007 και ώρα 16:45 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την μπουτίκ στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς και από τα επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

TΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Θύρα VIP: 100 ευρώ
Θύρα 1: 50 ευρώ
Θύρες 2, 3: 25 ευρώ
Θύρες 5, 6: 20 ευρώ
Θύρα 4, 7: 10 ευρώ"






















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ