CHAMPIONS LEAGUE

Χόβανετς: "Πρόκληση το παιχνίδι"

Χόβανετς: "Πρόκληση το παιχνίδι"
χόβανετς

Χόβανετς: "Πρόκληση το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός το φαβορί". Βάτσεκ: "Πρέπει να δώσουμε το 100%"

" Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Εμείς είμαστε νεαρή ομάδα που τώρα δένει. Θα κάνουμε ότι περνάει από τις δυνάμεις μας για να καταφέρουμε το καλύτερο. Είδαμε φιλικά του Παναθηναϊκού στην Αυστρία.

"Ο προπονητής είναι ο ίδιος με πέρυσι και ο Καραγκούνης είναι από τους κυριότερους παίκτες, που οργανώνουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Εύχομαι ο αγώνας να πάει καλά για εμάς. Ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερες πιθανότητες.

Όταν μάθαμε τον αντίπαλό μας στην κλήρωση, ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα. Ελπίζω να κάνουμε την έκπληξη" είπε αρχικά ο Χόβανετς.

Σε ερώτηση αν συγκρίνει με τις περσινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων, τις φετινές, ο τεχνικός της Σπάρτα είπε: " Σε σχέση με πέρσι έχουμε πιο έμπειρους παίκτες. Για εμένα είναι μια πρόκληση το παιχνίδι. Πρέπει να προσέξουμε περισσότερο τις λεπτομέρειες που έκριναν την πρόκριση πέρυσι. Να διορθώσουμε τα λάθη μας. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει βήματα προς τα εμπρός".

Για την παρουσία ή μη του Πάτρικ Μπέργκερ, είπε: " Ανυπομονώ να μάθω νεότερα για τον Μπέργκερ. Όταν μαθαίνεις ότι ένας βασικός σου παίκτης είναι τραυματίας δεν είναι και ότι καλύτερο. Αν είναι καλά αύριο θα παίξει".

Βάτσεκ: "Πρέπει να δώσουμε το 100%"

O άσος της Σπάρτα Πράγας, Καμίλ Βάτσεκ, που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να τα δώσει όλα και να παίξει ομαδικό ποδόσφαιρο για να πάρει καλό αποτέλεσμα:

" Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκτελέσουμε τις εντολές του προπονητή μας και να πετύχουμε ότι καλύτερο. Πέρυσι ξέραμε ότι στην Αθήνα δεν θα ήταν καλά τα πράγματα για εμάς, γιατί δεχθήκαμε εδώ δυο γκολ. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να δείξουμε στον κόσμο μας ότι είμαστε σε θέση να αντιμετωπίζουμε τέτοιους αντιπάλους. Πρέπει να παίξουμε ομάδικά".

Η πιθανή ενδεκάδα...

Ο Γιόζεφ Χόβανετς που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του ενώ τους ανέλυσε και τους "πράσινους" σε DVD, αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους: Μπλάζεκ, Κουσνίρ, Πάμιτς, Χούμπνικ, Ρέπκα, Ζόφτσακ, Βάτσεκ, Χάσεκ, Ζέμαν, Χόλεντα και Βίλφριντ.

















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ