ΑΓΓΛΙΑ

Χουάντε Ράμος:"Δεν με ήθελαν στην Σεβίλη"

Χουάντε Ράμος:"Δεν με ήθελαν στην Σεβίλη"
Ράμος

Ο προπονητής της Τότεναμ Χουάντε Ράμος αποκάλυψε σε συνέντευξη του ότι η Σεβίλη δεν έκανε τίποτε για να τον κρατήσει στην Ισπανία

Ο Χουάντε Ράμος θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης αυτή την στιγμή πράγμα που οφείλεται κυρίως στους τίτλους που κατέκτησε με την Σεβίλη, ο Ισπανός προπονητής βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στην Αγγλία και την Τότεναμ με την οποία έχει ήδη πάρει ένα Κύπελλο.
Παρότι δεν έχει συνηθίσει ακόμα τον τρόπο ζωής στο "νησί" που σίγουρα είναι διαφορετικός από την Ισπανία, δηλώνει ικανοποιημένος από την ομάδα του ενώ δεν διστάζει να πει ότι δεν μετάνιωσε που έφυγε από την Σεβίλη μιας και η πρώην ομάδα του δεν έκανε τίποτε για να τον κρατήσει.

" Είμαι πολύ υπερήφανος που ήμουν προπονητής στην Σεβίλη για τρεις συνεχόμενες σεζόν και το μόνο που ήθελα για να συνεχίσω εκεί ήταν να δω έστω την παραμικρή διάθεση από μέρος τους ότι με θέλουν, αλλά απογοητεύτηκα μιας και δεν έκαναν απολύτως τίποτε".

" Μάλιστα όταν τους είπα ότι έχω πρόταση από την Αγγλία και σκέφτομαι να την δεχθώ, τότε η απάντηση τους με αιφνιδίασε καθώς που είπαν απλά καλή τύχη, πραγματικά δεν περίμενα τέτοια αντίδραση μετά από όσα πετύχαμε μαζί".

" Χωρίς δεύτερη σκέψη μετά αποφάσισα να έρθω στην Τότεναμ όπου είμαι ευχαριστημένος από τον σύλλογο και να σας πω μια αλήθεια τώρα, πιο δύσκολο ήταν για εμένα το να προσαρμοστώ στον Αγγλικό τρόπο ζωής παρά στο στιλ ποδοσφαίρου που παίζεται εδώ, εξάλλου με το που ήρθα είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα ενώ κατακτήσαμε και το Κάρλινγκ Καπ".

Ο Χουάντε Ράμος μίλησε και για τα δυο πρωταθλήματα στα οποία έχει βρεθεί σαν προπονητής κάνοντας μια σύγκριση μεταξύ τους, και αναλύοντας τα θετικά και τα αρνητικά του καθενός.

" Μιλάμε για δυο εντελώς διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού, στην Ισπανία το ποδόσφαιρο είναι πιο τεχνικό απ' ότι στην Αγγλία, ενώ εδώ είναι πιο ελεύθερο το παιχνίδι με αποτέλεσμα να είναι αρκετά συναρπαστικό, όταν επιτίθενται δεν υπάρχει κάποιο κόλπο η κάποιο ύπουλο πλάνο".










TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ