ΠΑΟΚ

Χούτος: "Θα κάνω τα πάντα"

Χούτος: "Θα κάνω τα πάντα"
Λάμπρος Χούτος INTIME SPORTS

Ο Χούτος παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ, πήρε το νούμερο 79 και δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα για τον δικέφαλο

" Καταρχήν θέλω να δώσω συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του πρώην προέδρου της ομάδας Γιώργου Παντελάκη. Έτσι είναι η ζωή. Άνθρωποι φεύγουν και έρχονται. Έδωσε πολλά στον ΠΑΟΚ και εύχομαι να αναπαυτεί η ψυχή του", τόνισε αρχικά ο Χούτος αναφερόμενος στον θάνατο του Γιώργου Παντελάκη με τον Έλληνα επιθετικό να στάθηκε στην συνέχεια στον ερχομό του στον ΠΑΟΚ.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Μία μεγάλη ομάδα και με υψηλούς στόχους. Άνθρωποι πίστεψαν σε μένα και εγώ το ίδιο και θέλω να κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίξω ποδόσφαιρο".

Σε ερώτηση για την παρουσία των Ζαγοράκη και Βρύζα είπε: Σίγουρα μου δημιουργεί μία ασφάλεια γιατί είναι άνθρωποι που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο καλά και μπορούν να παίρνουν αποφάσεις για το καλό της ομάδας και των ποδοσφαιριστών".

Για την αποδοχή από πλευράς του της πρότασης του ΠΑΟΚ ο Χούτος είπε: " Από την στιγμή που υπήρξε το ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ δεν το σκέφτηκα πολύ και θα προσπαθήσω να δικαιώσω όλους όσους με πίστεψαν", ενώ σε ερώτηση για την αγωνιστική του κατάσταση απάντησε: " Έχω επανέλθει 100%. Μπορεί να μην είμαι σε κατάσταση φόρμας αλλά νιώθω έτοιμος να παίξω ακόμα και αύριο κάτι που θα το ήθελα. Για αυτό θα δουλέψω σκληρά για να αποδείξω στον προπονητή μου να υπολογίζει σε μένα", ενώ δεν έκρυψε πως: " Σίγουρα ο ερχομός μου στον ΠΑΟΚ είναι η πιο μεγάλη ευκαιρία της ποδοσφαιρικής μου καριέρας".

Ο Χούτος αναφερόμενος στον Πανιώνιο τόνισε: " Ευχαριστώ τον Πανιώνιο για ότι έχει κάνει για μένα. Ευχαριστώ και τον κ. Τσακίρη που είναι και φίλος μου", ενώ για τα όσα έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια γύρω από τον ίδιο είπε: " Θεωρώ ότι αν ο κόσμος με γνωρίσει θα έχει διαφορετική άποψη".

Για την ετοιμότητά του δήλωσε: " Θεωρώ πως είμαι στην διάθεση του προπονητή μου με εκείνον να κρίνει πότε θα με χρησιμοποιήσει", ενώ τέλος για το μήνυμα που θέλησε να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Χούτος ήταν κατηγορηματικός ότι: " Γνωρίζω για την αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ. Η αγάπη που έχει για την ομάδα σε κάνει και να μην είσαι ΠΑΟΚ στην πορεία να γίνεις".









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ