ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Χρειάζεται προσοχή"

"Χρειάζεται προσοχή"
παρασχος

Σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία ζητάει από τους παίκτες του ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Παράσχος ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη.

Ο προπονητής της ομάδας μίλησε στο επίσημο site του συλλόγου και τόνισε με έμφαση ότι οι παίκτες του πρέπει να ξεχάσουν τις δύο νίκες με Ολυμπιακό και Ιωνικό. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

" Νομίζω ότι δεν πρέπει να σταθούμε στις δύο νίκες που κάναμε. Πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και πειθαρχημένοι γιατί ο Εργοτέλης είναι μια αξιόλογη ομάδα που έχει καλή αμυντική συμπεριφορά και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αφού σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την έδρα της τα πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της".

Πρόβλημα με Ιωάννου

Πρόβλημα με τον Δημήτρη Ιωάννου παρουσιάστηκε στη σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας στον Ασπρόπυργο. Ο παίκτης ένιωθε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από την αρχή της εβδομάδας όμως σήμερα η κατάσταση του επιδεινώθηκε. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Γιώργος Παράσχος δεν θα τον έχει στα πλάνα του για τον αγώνα της Κυριακής.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιώργο Γεωργίου που προπονείται κανονικά και έθεσε υποψηφιότητα για να συμπεριληφθεί στη 18αδα. Να σημειώσουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στον κυριακάτικο αγώνα δεν θα έχει ο Γιώργος Κορακάκης ο οποίος θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής επειδή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Επίσκεψη σε σχολεία

Την καθιερωμένη επίσκεψη σε σχολεία του Περιστερίου πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας θα πραγματοποιήσει και αύριο αντιπροσωπεία των παικτών του Ατρόμητου για να μοιράσει εισιτήρια στους μαθητές ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη. Ο Φράνσις Ντόε, ο Γιάννης Λαζανάς και ο Κώστας Ανδριόλας που θα συνοδεύονται από την managing director της ΠΑΕ Κάτια Κοξένογλου θα επισκεφθούν το 10ο και 11ο Γυμνάσιο Περιστερίου στην περιοχή του Αγίου Ιεροθέου.

Η μασκότ στα «σκαριά»

H ΠΑΕ Ατρόμητος δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους της ομάδας να οραματιστούν, να δημιουργήσουν και να επιλέξουν την μασκότ της ομάδας και το όνομα της. Στείλτε την ιδέα σας και τα σκίτσα σας ως τις 20 Νοεμβρίου με:
*Ε-mailστο [email protected] και Θέμα ΜΑΣΚΟΤ
*Fax στο 210 57 74734
*Ταχυδρομείο στην Διεύθυνση:Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλέως Αλεξάνδρου 41, 121 31,Περιστέρι

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

" O AΠΣ Ατρόμητος(Ερασιτέχνης Ατρόμητος) ανακοινώνει ότι η Γενική Συνέλευση των μελών του θα πραγματοποιηθεί στο ΚΥΒΕ στις 11 π.μ. με ημερομηνία -όπως έχει ήδη δημοσιευτεί- την 5η Νοεμβρίου 2006. Επίσης καλεί όσους έχουν εκκρεμότητες να περάσουν από τα γραφεία του συλλόγου".

























TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ