ΑΕΚ

Χρήματα περιμένει ο Μπάγεβιτς για τις μεταγραφές

Χρήματα περιμένει ο Μπάγεβιτς για τις μεταγραφές
Μπάγεβιτς-Βαγγελης λαχανί παπούτσι!

Τα λεφτά από την ΑΜΚ περιμένει ο Μπάγεβιτς λέγοντας: "Θα κάνουμε τρεις και ίσως ακόμα μία μεταγραφή"

Συγκεκριμένα, στο τέλος της ομηλίας που είχε με τους δημοσιογράφους είπε φεύγοντας σε ερώτηση για το πόσες θα είναι οι μεταγραφές της ΑΕΚ: " Ένα δεξί μπακ, ένας χαφ, ένας επιθετικός και ίσως ακόμα ένας..."

Πρώτα τα λεφτά μετά οι μεταγραφές

Αρχικά ο Μπάγεβιτς ερωτήθηκε για τις διοικητικές εξελίξεις και απάντησε πως δεν γνωρίζει κάτι: " Εσείς τα γράφετε αυτά. Δεν μπορώ να ξέρω. Περιμένω και εγώ. Ας γίνει πραγματικότητα πρώτα και μετά βλέπουμε. Εγώ μίλησα με τον Θανόπουλο αλλά όχι γι αυτό το θέμα".

"Ναι" για Μάντζιο, του χρόνου ο Λεονάρντο

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου λέγοντας χαρακτηριστικά: " Ψάχνουμε όλες τις περιπτώσεις. Η περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου είναι πολύ καλή, αλλά εγώ δεν έχω μιλήσει μαζί του".

Για τον Λεονάρντο έμεινε στη γραμμή που έχει η διοίκηση τονίζοντας: "Έχουμε σταματήσει για τον Λεονάρντο. Πιστεύω πως θα τον πάρουμε ως ελεύθερο την επόμενη χρονιά εκτός κι αν γίνει κάτι που εγώ προσωπικά όμως δεν το πιστεύω".

Για την περίπτωση του Γιούρκα Σεϊταρίδη ο "Ντούσκο" επεσήμανε πως ο παίκτης δεν απάντησε εντός των δέκα ημερών και απέφυγε να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο: " Δεν έχει γίνει κάτι με τον Γιούρκα. Ο ίδιος δεν πήρε τηλέφωνο εντός 10 ημερών. Κοιτάζουμε κάποιες περιπτώσεις από το εξωτερικό, από αυτές που έχουν γράψει οι εφημερίδες αλλά και άλλες που δεν έχουν γραφτεί".

Όσον αφορά τα ονόματα που έχουν ακουστεί πως απασχολούν την ΑΕΚ ο τεχνικός της Ένωσης είπε για τον Έκι Γκονζέλες: " Έχουμε ανάγκη έναν μεσοεπιθετικό αλλά το θέμα για τον Γκονζάλες δεν βγήκε από εμάς. Είναι ένας καλός παίκτης αλλά κάθε παίκτης έχει τα θετικά και τα αρνητικά. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο".

Πολλοί οι 31 παίκτες αρκετοί θα φύγουν δανεικοί

Για την δουλειά που γίνεται αυτές τις ημέρες στο Ζέεφελντ ο Ντούσκο εμφανίστηκε ικανοποιημένος αλλά τόνισε πως θα πρέπει να αποχωρήσουν πέντε ποδοσφαιριστές για νε έχει το ρόστερ που επιθυμεί. " Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Η ΑΕΚ δεν θα παίζει μόνο 4-3-3 που βλέπετε να δοκιμάζουμε στις προπονήσεις, αλλά όλα τα συστήματα.

Αυτή τη στιγμή είμαστε εδώ 31 παίκτες και εγώ θέλω 26. Κάποιοι θα φύγουν δανεικοί κι ένας από αυτούς είναι ο Παληγιώργος. Ο Γιαχάγια είναι πολύ καλός αλλά είναι ξένος και θα δούμε τι θα γίνει με την περίπτωση του

".

Για την προσθήκη του επιτελικού χαφ που ψάχνει η ομάδα ο Μπάγεβιτς είπε: " Ίσως αλλά το παιχνίδι μας αλλά θα πρέπει πρώτα να έρθει, να δέσει με την ομάδα και μετά θα δούμε πως και πόσο θα αλλάξουμε εικόνα".

Είναι νωρίς ακόμα για τα αποδυτήρια

Για τους ποδοσφαιριστές που απέκτησαν οι αντίπαλοι της ΑΕΚ, δήλωσε: "Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι τη δουλειά μας. Όταν έρθουν αυτά τα παιχνίδια θα επικεντρωθούμε σε αυτούς".

Για τους ευρωπαϊκούς στόχους της ομάδα είπε: "Θέλουμε σίγουρα να συνεχίσουμε στο Europa League. Ασφαλώς και μας ενδιαφέρει η Ευρώπη".

Όταν ρωτήθηκε για το κλίμα στα αποδυτήρια ο Μπάγεβιτς δήλωσε χαρακτηριστικά: "Είναι νωρίς για να σας πω για το κλίμα στα αποδυτήρια. Από την εμπειρία που έχω γνωρίζω πως παλιά μπορεί να έλεγα πως όλα είναι καλά και μετά από δύο ημέρες κάτι γινόταν. Δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα. Δεν έχω και ξύλο να χτυπήσω εδώ".

Για το πρώτο φιλικό της Ένωσης με την Κλουζ αποκάλυψε πως θα παρατάξει δύο 11άδες: " Θα χρησιμοποιήσω μια ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο".

Για την περσινή χρονιά: "Χάσαμε κάποια παιχνίδια με έναν τρόπο που μας πείραξε. Θα πρέπει να είμαστε πιο δεμένοι, να έχουμε καλύτερη συνεργασία και περισσότερη πειθαρχία".

Αναφερόμενος στην αποχώρηση του Στέλιου Μανωλά ο Μπάγεβιτς ξεκαθάρισε πως θα υπάρξει κάποιος άνθρωπος που θα πάρει την θέση του αλλά χωρίς να είναι απόλυτο πως θα πάρει και το ρόλο του τεχνικού διευθυντή: "Θα πάρουμε κάποιον. Είναι μία ευαίσθητη θέση. Δεν ξέρω αν θα είναι τεχνικός διευθυντής ή θα έχει κάποιο άλλο πόστο. Θα δούμε".

Χωρίς Ιορντάκε στο φιλικό με Κλουζ



Υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της ΑΕΚ για να δουν τον Ίλιε Ιορντάκε. Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός είναι αρκετά κουρασμένος από την προετοιμασία και προτιμήθηκε να μην είναι στην αποστολή για το απογευματινό φιλικό (12/7, 19.00 ΝS1).

Οι Αραμπατζής, Μοσχονάς και Ιορντάκε έτρεξαν μόνοι τους υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή όπως και οι Ρίκκα, Παληγεώργος, Γκέντζογλου, και Παυλής. Η διαφορά είναι πως οι δύο τελευταίοι είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με την Κλουζ.





































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ