ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χριστοδουλόπουλος: "Δεν αξίζει στον Ατρόμητο να παλεύει για τη σωτηρία του"

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συζητάει με τον Παντελίδη στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο για τα playouts.
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συζητάει με τον Παντελίδη στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος πέτυχε το 1-1 στο 90+3' στο ΟΦΗ - Ατρόμητος, σχολίασε στις δηλώσεις του ότι το γκολ έχει πάντα την ίδια αίσθηση, είτε μπαίνει στο πρώτο, είτε στο τελευταίο λεπτό.

Ο Ατρόμητος πήρε την ισοπαλία στην έδρα του ΟΦΗ χάρη στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος έκανε το 1-1 στο 90+3'. Ο σκόρερ της ομάδας του Περιστερίου μιλώντας στη Nova στο τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι δεν αξίζει στην ομάδα του να παλεύει για τη σωτηρία της.

Παράλληλα, ανέφερε ότι το γκολ έχει πάντα την ίδια αίσθηση είτε στο πρώτο, είτε στο τελευταίο λεπτό ενός παιχνιδιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χριστοδουλόπουλου:

"Το γκολ έχει πάντα την ίδια αίσθηση είτε το πετυχαίνεις στο πρώτο λεπτό είτε στο τελευταίο. Αυτά τα ωραία θα έπρεπε να ζούμε και να μιλάμε και όχι αυτές τις καταστάσεις που ζούμε τώρα. Δεν αξίζει στον Ατρόμητο να παλεύει για τη σωτηρία του. Με όλο το σεβασμό που έχω σε όλες τις φανέλες δεν ξέρω πώς φτάσαμε ως εδώ και να μιλάμε για σωτηρία, ιστορικές ομάδες όπως εμείς, ο ΟΦΗ, η ΑΕΛ, ο Παναιτωλικός.

Όποιος δεν βλέπει το άγχος μας να πάρουμε αποτέλεσμα, να πάρουμε τη νίκη απλά εθελοτυφλεί. Πήραμε σπουδαίο βαθμό αλλά δεν θα πω ότι είναι σαν νίκη. Η νίκη είναι νίκη. Κίνητρό μου όταν μπήκα ήταν να μην χάσουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ