ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χριστοβασίλης:"Υπάρχει σχέδιο εξόντωσης"

Χριστοβασίλης:"Υπάρχει σχέδιο εξόντωσης"
Χριστοβασίλης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης της ομάδας του

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε στον Arrena 89,2 για την κλήρωση του Κυπέλλου. Μίλησε επίσης για τις διαιτησίες που έχει φέτος η ομάδα του ενώ κατήγγειλε σχέδιο εξόντωσης κατά του ΠΑΣ με αφορμή τη χθεσινή τιμωρία της ομάδας.
" Στο Κύπελλο παίζουμε στην έδρα μας, με ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Ο κόσμος της ομάδας είναι πάντα στα πλευρό μας και μετά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, και σ αυτό το ματς το γήπεδο θα είναι γεμάτο από τους φιλάθλους μας. Βασικός στόχος παραμένει η παραμονή της ομάδας στη Super League όμως και στο Kύπελλο θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει διαφοροποίηση της ομάδας προς το καλύτερο και αν δεν υπήρχε κι αυτό το θέμα με τη διαιτησία τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα"

Για το πως βιώνει ένας άνθρωπος που κάνει επενδύσεις στο ποδόσφαιρο τις συχνές κακές διαιτησίες σε βάρος της ομάδας του τόνισε:

" Ο ΠΑΣ εκτός από το δικό του κόσμο, είναι συμπαθής ομάδα που ποτέ δεν έχει δώσει δικαιώματα. Στις κακές διαιτησίες ήρθε και χθεσινή τιμωρία, που είναι υπερβολή. Ολα αυτά δείχνουν ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης κατά του ΠΑΣ. Εμάς αυτά μας πεισμώνουν και θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καθήκον μας.

Στο ματς με τον Αρη μας δεν μας δόθηκε πέναλτι που θα το έδινε και ο πρόεδρος του Αρη! Θα μπορούσε ο κόσμος της ομάδας να μπει στο γήπεδο και όμως δεν το έκανε. Δεν ξέρω πως έκριναν οι δικαστές και εξομοίωσαν τα επεισόδια που έγιναν και στα δύο γήπεδα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι έφεση κατά της τιμωρίας της έδρας μας και θα το κάνουμε

."





TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ