ΑΡΗΣ

Χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής αντί προπόνησης

Χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής αντί προπόνησης
INTIME SPORTS

Αντί της προγραμματισμένης για σήμερα προπόνησης του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου υπήρξε συνάντηση που έγινε μέσα σε καλό κλίμα στα γραφεία της ΠΑΕ με θέμα τις οικονομικές οφειλές

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη δεν ξεκίνησε τελικά σήμερα αφού υπήρξε συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ με θέμα τις οικονομικές οφειλές.

Σε μία συνάντηση όπου τους ποδοσφαιριστές του Άρη εκπροσώπησαν οι τρεις αρχηγοί – Νίκος Λαζαρίδης, Σάκης Πρίττας και Ρικάρντο Φατί – όπου και έλαβαν το σχετικό χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής.

Μία συνάντηση που έγινε μετά από επιθυμία των ποδοσφαιριστών του Άρη και μεταξύ άλλων στην διάρκειά της ειπώθηκε ότι: " Υπάρχουν παίκτες που έχουν να παίρνουν χρήματα από πέρσι", όπως ότι η άρνησή τους για προπόνηση είχε να κάνει με την μεγάλη καθυστέρηση στις πληρωμές.

Οι τρεις αρχηγοί του Άρη έκαναν ξεκάθαρο στην διοίκηση της ΠΑΕ ότι υπάρχουνε συμπαίκτες τους που έχουνε σοβαρό πρόβλημα ακόμη και επιβίωσης και για αυτό και ζήτησαν να υπάρξει άμεση καταβολή χρημάτων.

Πλέον οι ποδοσφαιριστές του Άρη είναι εκείνοι που θα κληθούν να αποφασίσουν από εδώ και στο εξής για το ποια στάση θα κρατήσουνε από εδώ και στο εξής μετά το χρονοδιάγραμμα που έλαβαν και καταρχήν αν θα προπονηθούν και πάλι αύριο.

Από πλευράς της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης το παρών έδωσαν ο πρόεδρός της, Αθανάσιος Αθανασιάδης, ο εκτελεστικός της διευθυντής, Γιάννης Κόντης, και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Τάσος Ορφανίδης.

Κι αν οι ποδοσφαιριστές του Άρη καλούνται μέχρι αύριο να κάνουνε γνωστή ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσουνε η διοίκηση της ΠΑΕ στην διάρκεια της συνάντησης επικαλέστηκε πως δεν έχει ξεπεραστεί ακόμη το πρόβλημα με την εφορία.

Ένα πρόβλημα που κρατάει δεσμευμένο ένα ποσό 350.000 ευρώ, ενώ έγινε ακόμη λόγος πως η ΠΑΕ έχει λαμβάνειν αρκετά χρήματα αυτήν την περίοδο και μεταξύ άλλων θίχτηκε και το θέμα με το επενδυτικό ενδιαφέρον.

Ένα θέμα που επίσης παραμένει ανοιχτό και δεν αποκλείεται η αναβολή του χθεσινού ταξιδιού στην Ελβετία που πιθανότατα να γίνει αύριο να είχε να κάνει και με την σημερινή συνάντηση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ