ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Χρυσή Μπάλα: Ο Αντσελότι κορυφαίος προπονητής στους άνδρες, η Χέιζ στις γυναίκες

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti applauds to supporters at the end of the Champions League opening phase soccer match between Real Madrid and Borussia Dortmund at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, Oct. 22, 2024. Real Madrid won 5-2. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti applauds to supporters at the end of the Champions League opening phase soccer match between Real Madrid and Borussia Dortmund at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, Oct. 22, 2024. Real Madrid won 5-2. (AP Photo/Manu Fernandez) @2024 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο νικητής του βραβείου του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς, η Έμα Χέιζ στις γυναίκες.

Ο Κάρλο Αντσλότι σήκωσε τα πάντα με τη Ρεάλ. Ο Ιταλός προπονητής το καλοκαίρι οδήγησε την ομάδα του στην κορυφή του Champions League, αλλά και της La Liga.

Γι' αυτόν τον λόγο, επιβραβεύθηκε με το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς, το οποίο δόθηκε κατά την διάρκεια της τελετής για την Χρυσή Μπάλα του 2024.

Ο Αντσελότι δεν ήταν παρών, με την Ρεάλ να είναι απούσα από την τελετή, μποϊκοτάροντας ουσιαστικά την διοργάνωση. Οι έτεροι υποψήφιοι ήταν οι Αλόνσο, Γκασπερίνι, ντε λα Φουέντε, Γκουαρδιόλα και Σκαλόνι.

Στις γυναίκες, το βραβείο κατέκτησε η Έμα Χέιζ, πρώην προπονήτρια της Τσέλσι, η οποία σήκωσε τη Women's Super League στην Αγγλία και νυν τεχνικός της εθνικής των ΗΠΑ, με την οποία κατέκτησε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ