ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Χρυσή Μπάλα: Ο Κέιν και ο Εμπαπέ πήραν το βραβείο Γκερντ Μίλερ, για τον κορυφαίο επιθετικό

England's Harry Kane celebrates after scoring his side's second goal during the Group F UEFA Nations League soccer match between England and Finland at Wembley Stadium in London, Tuesday, Sept. 10, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
England's Harry Kane celebrates after scoring his side's second goal during the Group F UEFA Nations League soccer match between England and Finland at Wembley Stadium in London, Tuesday, Sept. 10, 2024. (AP Photo/Frank Augstein) @2024 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Οι Χάρι Κέιν και Κιλιάν Εμπαπέ κατέκτησαν το βραβείο του καλύτερου επιθετικού της χρονιάς. Μονάχα ο Άγγλος επιθετικός ήταν εκεί για να το παραλάβει.

Ο Χάρι Κέιν και ο Κιλιάν Εμπαπέ μοιράστηκαν το βραβείο Γκερντ Μίλερ. Είναι ο τίτλος για τον κορυφαίο επιθετικό της περσινής σεζόν, το οποίο δόθηκε στην τελετή για την Χρυσή Μπάλα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεχώρισαν την περσινή σεζόν και κατάφεραν να πετύχουν 52 γκολ, με αποτέλεσμα να βρεθούν στην κορυφή για το βραβείο.

Ο Χάρι Κέιν ήταν ο μόνος που βρέθηκε στο Παρίσι, ώστε να παραλέβει το βραβείο του, με τον Εμπαπέ να είναι απών, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΜΠΑΓΕΡΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ