ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Χρυσώνουν" Ματεράτσι για να έρθει σε ΠΑΟ

"Χρυσώνουν" Ματεράτσι για να έρθει σε ΠΑΟ
ματερατσι

Χρυσώνουν τον Μάρκο Ματεράτσι με 1,5 εκατ. ευρώ οι "πράσινοι". Μαλεζάνι καλεί Γιούρκα, φήμες για Μόρα

"Χρυσώνουν" Ματεράτσι οι "πράσινοι"

Η απόκτηση του κεντρικού αμυντικού παραμένει "ανοικτή" από τους "πράσινους" που δείχνουν αποφασισμένοι να "κυνηγήσουν" όσο τους επιτραπεί το θέμα της απόκτησης του Μάρκο Ματεράτσι. Ενός παίκτη πραγματαικά "killer" όπως τονίζουν άπαντες και ενός ποδοσφαιριστή που αρκετές ομάδες από το Καμπιονάτο θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αν και οι δυσκολίες αναμφίβολα είναι μεγάλες στην περίπτωσή απόκτησής του, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να καταβάλει στον 36χρονο στόπερ σχεδόν 1.500.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους για να τον φέρει στην Παιανία, χρήματα που ίσως δελεάσουν τον Ιταλο αμυντικό ενώ δύσκολα θα μπορέσουν να προσφέρουν οι ιταλικοί σύλλογοι (Λάτσιο, Τζένοα) που τον θέλουν.

Σε ότι αφορά την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ιντερ σίγουρα δεν θα πει όχι αφού θέλει να απαλλαγεί από τα μισά σχεδόν χρήματα του συμβολαίου του Ματεράτσι που του οφείλει μέχρι το τέλος της χρονιάς, ωστόσο ένας από τους "σκόπελους" για να έρθει στην χώρα μας είναι και η οικογένειά του (έχει 3 παιδιά).

Ο 36χρονος στόπερ των "νερατζούρι" αναμένεται να έχει συνάντηση με τον μάνατζέρ του, Κλαούντιο Βιγκορέλι, προκειμένου να συζητήσουν τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους τόσο από την πατρίδα του όσο και εκτός. Σύμφωνα με πληροφορίες, το "τριφύλλι" έχει κάνει ήδη την επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη και αναμένει .

Διάψευση για Ταυλαρίδη

Οι Γάλλοι μπορεί να ανέφεραν πως ο Στάθης Ταυλαρίδης είχε επαφές με τους διοικούντες της ελληνικής ομάδας αλλά και με τον Νίκο Νιόπλια, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύδεται από τους "πράσινους". Παράλληλα δεν υπάρχει και θέμα σκέψης για απόκτηση του Σωτήρη Κυργιάκου και όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν σε μερίδα του Τύπου.

Αντίθετα, ψηλά στην λίστα των ανθρώπων του "τριφυλλιού" βρίσκεται το όνομα του Εμάνουελ Πόγκατετζ και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες ο διευθυντής ποδοσφαίρου Κώστας Αντωνίου θα προσεγγίσει την διοίκηση της Μίντλεσμπρο προκειμένου να μάθει τις απαιτήσεις που έχει για την παραχώρηση του Αυστριακού αμυντικού.

Ξεκαθαρίζει στην συνάντηση

Το θέμα αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί στην επικείμενη συνάντηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού με την τεχνική ηγεσία, πιθανών μετά το ματς της Τετάρτης με τον Εργοτέλη. Πατέρας και Νιόπλιας παρουσία και του Αντωνίου αναμένεται να συναντηθούν για να δώσουν τέλος στην υπόθεση παίρνοντας τις τελικές αποφάσεις για να αρχίζουν οι επαφές.

Στην συνάντηση του προέδρου με τον Ελληνα προπονητή θα συζητηθούν και τα θέματα αποχωρήσεων παικτών που απομένουν μετά την παραχώρηση του Βαγγέλη Μάντζιου στην Ανόρθωση, με τους Σίλβα Κλέιτον και Αλέξανδρο Τζιόλη να έχουν προτεραιότητα.



















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ