ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Χτυπάει" Ρικέλμε και Φαν ντερ Φάαρτ

"Χτυπάει" Ρικέλμε και Φαν ντερ Φάαρτ
New Image

Ο Αργεντινός χαφ της Βιγιαρέαλ είναι ο πρώτος στόχος του Κλαούντιο Ρανιέρι, ενώ ο Νέντβεντ αποκάλυψε ότι η "κυρία" ενδιαφέρεται και για τον άσο του Αμβούργου

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα, ένα από τα πρώτα ονόματα που φιγουράρουν στην λίστα του 56χρονου τεχνικού είναι ο γνωστός τοις πάσοι Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, τον οποίο θεωρούν ιδανικό για να σηκώσει το βάρος στον έλεγχο της μεσαίας γραμμής αλλά και να αξιοποιήσει τους επιθετικούς των "μπιανκονέρι".
Τα δικαιώματα του 28χρονου Αργεντινού επιτελικού χαφ ανήκουν στη Βιγιαρεάλ, ομάδα με την οποία έφτασε μάλιστα τη σεζόν 2005-06 μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η κόντρα που είχε την σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον τεχνικό των Ισπανών, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι, αποτέλεσε αιτία να δοθεί δανεικός τον Ιανουάριο στην Μπόκα Τζούνιορς.

Στην παλιά του αγάπη ο Ρικέλμε φαίνεται ότι ξανάνιωσε, καθώς την οδηγεί εκ του οδηγεί ασφαλούς στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ ο δανεισμός του στους Αργεντινούς λήγει στις 30 Ιουνίου.

Ο ιπτάμενος Ολλανδός είναι το...Plan b
Σε περίπτωση που η περίπτωση Ρικέλμε δεν ευδοκιμήσει για τους Τορινέζους υπάρχει έτοιμο το εναλλακτικό σχέδιο, που ακούει στο όνομα... Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντεξη που παραχώρησε στην γερμανική εφημερίδα "Bild", o μέσος των "μπιανκονέρι", Πάβελ Νέντβεντ, η ομάδα του ενδιαφέρεται πολύ να εντάξει στο δυναμικό της για τη νέα σεζόν τον 24χρονο μέσο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια τα πηγαίνει πολύ καλά φορώντας τη φανέλα του Αμβούργου.

"Η Γιουβέντους είναι κοντά στον Φαν Ντερ Φάαρτ. Θέλει να του παραδώσει τα κλειδιά της μεσαίας γραμμής", τόνισε χαρακτηριστικά ο 34χρονος Τσέχος μέσος, ο οποίος έχει δεσμευτεί ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου θα απαντήσει στους διοικούντες τον σύλλογο για το αν θα συνεχίσει για 1 ακόμη χρόνο ή θα κρεμάσει τα παπούτσια του.









TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ