ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Χτύπημα" με Κουαλιαρέλα

"Χτύπημα" με Κουαλιαρέλα

Τα ασπρόμαυρα της Γιουβέντους προβάρει ουσιαστικά εδώ και λίγες ώρες ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα, με τους διοικούντες την "κυρία" να έρχονται σε συμφωνία με τους ομολόγους τους της Νάπολι για την μεταπήδηση του παίκτη στο Τορίνο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ, η Γιουβέντους θα καταβάλλει το ποσό των 5.000.000 ευρώ προκειμένου να τον έχει στο δυναμικό της με τη μορφή δανεισμού για την ερχόμενη σεζόν, ενώ θα έχει το δικαίωμα απόκτησής του με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι του 2011 έναντι του ποσού των 10.000.000 ευρώ.

"Υπάρχουν τρεις πλευρές που συμμετέχουν στη συμφωνία, δεν είναι προδοσία, μερικές φορές η λογική κυριαρχεί απέναντι στην καρδιά", είπε σε οπαδούς της Νάπολι πριν από το ευρωπαϊκό ματς με την Έλφσμποργκ ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την αποχώρησή του από το "Σάν Πάολο".

Αξίζει να σημειωθεί ότι χιλιάδες οπαδοί των "παρτενοπέι" ξέσπασαν στο γήπεδο με συνθήματα κατά του προέδρου Ντε Λαουρέντις για την απόφασή του να πουλήσει τον Ιταλό διεθνή επιθετικό, με τον Κουλιαρέλα να μένει στον πάγκο στην αναμέτρηση με τους Σουηδούς και να μην χρησιμοποιείται ούτε ως αλλαγή από τον Βάλτερ Ματζάρι.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ