ΑΕΚ

Χτύπησε ο Γκέντσογλου, αγώνας για Γκερέιρο

Χτύπησε ο Γκέντσογλου, αγώνας για Γκερέιρο
Γκερέιρο

Χτύπησε ο Γκέντσογλου. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γκερέιρο. Ανησυχία για Κάκο. Με τους βασικούς ο Μανωλάς

Ο Διεθνής μέσος με την Εθνική Πολωνίας ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ήθελε επιμόνως ο Μπάγεβιτς το καλοκαίρι αλλά ο ερχομός του στην πατρίδα μας δεν απέφερε τα αναμενόμενα. Το γεγονός πως ήρθε αργά και έχασε μεγάλος μέρος της προετοιμασίας αλλά και η δυσκολία του να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα τον έθεσαν γρήγορα εκτός ομάδας. Στη συνέχεια έμεινε εκτός προπονήσεων λόγω του προβλήματος υγείας κι ενώ έδειχνε να βρίσκει τα πατήματα του.
Το γεγονός πως οι αιματολογικές εξετάσεις που υποβλήθηκε την Πέμπτη ήταν καλές και το ότι προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς πρόβλημα, είναι καλά σημάδια εν όψει πλέι οφ. Ο Μπάγεβιτς θέλει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του για την μεγάλη μάχη και ο Γκερέιρο είναι από τους λίγους με εμπειρία σε μεγάλα παιχνίδια.

Κι ενώ ο Πολωνός επέστρεφε στις προπονήσεις ένας άλλος αποχωρούσε με πρησμένο πόδι. Ο Σάββας Γκέντσογλου δέχθηκε ένα χτύπημα προς το τέλος της προπόνησης και θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Παρασκευή. Αυτή τη στιγμή οι εκτιμήσεις δεν είναι ανησυχητικές αν και θα πρέπει να γίνουν οι ακτινογραφίες όταν υποχωρήσει το πρήξιμο στο μεγάλο δάχτυλο (σ.σ. την Παρασκευή) για ασφαλή συμπεράσματα.

Ο Μιχάλης Παυλής έκανε ατομικό πρόγραμμα και τρέξιμο με τον κ.Πανταζή, ενώ μόνος του προπονήθηκε και ο Ζεράλντο Άλβες. Επίσης, οι Ταχτσίδης, Ρίκκα, Γιαχάγια και Φροξυλιάς θα ενσωματωθούν αύριο στη Β’ ομάδα για το παιχνίδι του Σαββάτου με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ. Τέλος, η διοίκηση με ενέργειές της, εξασφάλισε τη μετάθεση του Παναγιώτη Ταχτσίδη στο ΑΣΑΕΔ.

Με τους βασικούς ο Μανωλάς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ με τον Κώστα Μανωλά να ετοιμάζεται για την δεύτερή του εμφάνιση με τον Δικέφαλο στο στήθος. Ο μικρός έπαιξε με την Καβάλα, έδειξε μέρος των ικανοτήτων του και με τον Άλβες εκτός μάχης θέτει υποψηφιότητα για φανέλα βασικού στην Τούμπα.

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Σερβοέλληνας τεχνικό τον δοκίμασε δίπλα στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, με τον Σανέλ Γιάχιτς να επιστρέφει στα χαφ δίπλα στον Παντελή Καφέ. Ο Σάχα ήταν κάτω από τα δοκάρια με τον Αραούχο να αγωνίζεται δεξιά και τον Γεωργέα αριστερά. Κατά τη διάρκεια του διπλού ο Νίκος Καράμπελας αντικατέστησε τον έμπειρο αμυντικό με τον Ντούσκο να μην δείχνει να έχει αποφασίσει ποιος θα μαρκάρει τον Κουτσιανοκούλη.

Στην μεσαία γραμμή ο Καφές είχε ως παρτενέρ τον Γιάχιτς με τον Λεονάρντο να είναι στα δεξιά και τον Νάτσο Σκόκο στα αριστερά. Τέλος, στην επίθεση το δίδυμο Μπλάνκο-Τζιμπούρ δεν άλλαξε παρά μόνο όταν ο Μπάγεβιτς έκανε αλλαγές. Ο Νέμεθ πήρε τη θέση του Αργεντινού ενώ ο Σεβοέλληνας τεχνικός δοκίμασε και τον Μαντούκα αντί του Λεονάρντο.

Πιθανότατα η 11άδα θα αποτελείται από τους: Σάχα, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Γεωργέας, Σκόκο, Καφές, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Τζιμπούρ και Μπλάνκο. Ακόμα πιο σίγουροι θα μπορούμε να είμαστε μετά την προπόνηση της Παρασκευής η οποία θα είναι και η τελευταία σε φουλ ρυθμούς πριν το ντέρμπι στην Τούμπα.

Ανησυχία για Κάκο

Ο ορισμός από την ΚΕΔ του Αναστάσιου Κάκου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει ανησυχία στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου φοβούνται μήπως γίνει για ακόμα μία φορά η ομάδα το εξιλαστήριο θύμα και … χρυσωθεί το χάπι στον ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι με τον Άρη.

Για όσους δεν θυμούνται ο Κάκος ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης στα Πηγάδια με την Ξάνθη. Για την ιστορία ο «έλληνας Κολίνα» ακύρωσε δύο τέρματα της ΑΕΚ και μέτρησε ένα αντικανονικό της Ακριτικής ομάδας!

Η Ένωση με την πορεία της στο δεύτερο γύρο έχει μπει στα πλέι οφ και ανεβάζει κάθε Κυριακή τις μετοχές της για την κατάκτηση της 2ης θέσης. Στο πρώτο γύρο ο Κάκος έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα της ΑΕΚ μετά τα ντέρμπι με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ. Τώρα, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, η ομάδα πρέπει να προστατευθεί για να μην γίνουν πάλι τα ίδια.

Οι Γκέντσογλου και Παυλής στο Kid&Family Art Festival

Με την ενεργή συμμετοχή της ΑΕΚ, θα διεξαχθεί το τριήμερο 19-21 Μαρτίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, το Kid & Family Art Festival, σε μια μεγάλη γιορτή για το παιδί και την οικογένεια.
Στην εκδήλωση που διοργανώνει η Γαλλική Πρεσβεία, σε συνεργασία με την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας, θα παρευρεθούν αύριο (19/03) στις 12.00 οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Σάββας Γκέντσογλου και Μιχάλης Παυλής, προκειμένου να υπογράψουν αυτόγραφα στα παιδιά (θα είναι παιδιά από περίπου 450 σχολεία) και να βγάλουν μαζί τους φωτογραφίες.

Η συγκεκριμένη ενέργεια γίνεται με σκοπό, να συμβάλει στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού ως ενεργό μέλος ομάδας, μέσα από παιδικές παραστάσεις, πρωτότυπα εργαστήρια, παιχνίδια και αθλητικές δραστηριότητες.






























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ