ΑΡΗΣ

Χτύπησε ο Κυριάκος

Χτύπησε ο Κυριάκος
Κυριάκος

Ο Τάσος Κυριάκος στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στην προπόνηση του Άρη

Ο Κίκε Ερνάντεθ είδε να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς οι Ρούμπεν Παλαθουέλος, Άλεξ Πέρεθ, Πάουλο Κόστα και Πάμπλο Κόιρα και να τίθενται στη διάθεσή του για τον αγώνα του "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Εργοτέλη που θα αρχίσει στις 19:00.
Μοναδικός απών ήταν ο Χοσέ Λουΐς, ενώ λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης σε μία άτυχη στιγμή στο οικογενειακό διπλό, τραυματίστηκε ο Τάσος Κυριάκος. Σε μία προσπάθειά του να προλάβει την μπάλα στη γραμμή, χτύπησε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του γίνουν ράμματα στο πόδι του. Αυτό που απομένει να φανεί είναι η εκτίμηση για το τραυματισμό του από τον οποίο και θα κριθεί αν θα μπορεί να δώσει το παρών στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Την Τετάρτη (28/3), οι παίκτες του Κίκε Ερνάντεθ θα προπονηθούν δύο φορές στο Νέο Ρύσιο, μία το πρωΐ στις 10:00 και το απόγευμα στις 17:30.

Τούτα: "Θέλω να μείνω"
O Αντορσελίνο Τούτα έχοντας ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και τον κράτησε για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους επέστρεψε στις υποχρεώσεις του Άρη θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Κίκε Ερνάντεθ με τον Βραζιλιάνο μάλιστα να είναι θετικός στην παραμονή του στην ομάδα του Άρη με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

" Το χαρακτηριστικό του φετινού Άρη είναι ότι δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι χωρίς να το παλέψουμε. Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και στο τέλος να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα", τόνισε ο Τούτα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport ενώ για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς και της μάχης εξόδου στο Κύπελλο UEFA έδειξε να είναι αισιόδοξος:

" Οπωσδήποτε έχουμε αυτή την δυνατότητα και θα προσπαθήσουμε στο τέλος να κερδίσουμε την θέση για το κύπελλο UEFA. Έχουμε αποκτήσει ένα πλεονέκτημα μετά και την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πετύχαμε τον σκοπό μας. Έχουμε ακόμη τέσσερα ματς και πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα".

Όσον αφορά τον ίδιο ο Βραζιλιάνος έδειξε να είναι πιο απαιτητικός δηλώνοντας πως: " Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ' όσα έχω δώσει μέχρι σήμερα στην ομάδα του Άρη, όμως σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος θα προσπαθήσω για να δώσω το καλύτερο δυνατό που μπορώ. Όσο για το θέμα των θέσεων ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει και προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ σε οποιαδήποτε θέση και αν αγωνιστώ".

Τέλος αναφερόμενος στο θέμα του συμβολαίου του ο Τούτα τόνισε: " Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διαμονή μου στην Θεσσαλονίκη και από την ομάδα του Άρη και θα ήθελα να μείνω εδώ. Ελπίζω πως κάτι τέτοιο θα συμβεί. Την επόμενη εβδομάδα πάντως έρχεται ο μάνατζερ μου στην Ελλάδα και θα συζητήσει με τους ανθρώπους του Άρη γι' αυτό το θέμα".













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ