SERIE A

Χτύπησε ο Ρονάλντο!

Χτύπησε ο Ρονάλντο!
Ρονάλντο τραυματισμος

Ο Ρονάλντο τραυματίστηκε στο γόνατο και θα χάσει σίγουρα το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μπήκε στον αγώνα στο 56ο λεπτό και τρία λεπτά αργότερα συγκρούσθηκε με τον Βιντιγκάλ, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη τένοντα στην επιγονατίδα.
Οι πρώτες εκτιμήσεις θεωρούν δεδομένη την απουσία του "φαινόμενου" μέχρι το τέλος της περιόδου.

Η Μίλαν παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Λιβόρνο, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην 5η θέση της κατάταξης.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Πουλτζέτι στο 50`ο λεπτό, ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ένδεκα λεπτά αργότερα ο Πίρλο με πέναλτι.

Ο πρόεδρος της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι είπε για τον τραυματισμό του Ρονάλντο: " Ο Ρονάλντο έχει σοβαρό πρόβλημα στον τένοντα του αριστερού ποδιού του και δεν είναι εκείνο που είχε χειρουργηθεί στο παρελθόν. Στο γήπεδο και στα αποδυτήρια υπήρχε λύπη. Οι τραυματισμοί, ειδικά οι σοβαροί, ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή, όπως είναι ο Ρονάλντο, είναι σκληροί. Αν δείτε πώς σφάδαζε, επηρέασε όσους ήταν στο γήπεδο και τους παράγοντες. Ήταν φοβερό συναίσθημα".

Για τον τραυματισμό μίλησε και ο τεχνικός του Ρονάλντο, ο Κάρλος Αντσελότι: " Ο Ρονάλντο είναι στο νοσοκομείο και τις επόμενες ώρες ελπίζουμε να έχουμε μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί. Το πρόβλημα που είχε ήταν στο άλλο πόδι και δεν υπήρχε ένδειξη ότι είναι σοβαρό. Έπαιξε επειδή μπορούσε. Δεν είμαστε τρελοί που τον χρησιμοποιήσαμε".

Ο τραυματισμός του Ρονάλντο



Στιγμιότυπα από τον αγώνα


















TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ