ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χτύπησε στο μετατάρσιο ο Λημνιός στον Ατρόμητο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η επόμενη του αγώνα με τον Ολυμπιακό έφερε ικανοποίηση στον Ατρόμητο ενώ ο Σα Πίντο είδε τον Λημνιό να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μετατάρσιο και η παρουσία του στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αστέρα είναι αμφίβολη.

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο στρατόπεδο του Ατρόμητου μετά την ισοπαλία στο "Γ. Καραϊσκάκης" και την εμφάνιση της ομάδας του Περιστερίου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Σα Πίντο όμως πέρα από κάποια συγχαρητήρια που μοίρασε την Πέμπτη κράτησε χαμηλά τους τόνους καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Αστέρα εκτός έδρας το Σάββατο και θέλει από τους παίκτες του να έχουν μόνο εκεί το μυαλό τους.

Ο Πορτογάλος είδε το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης" να ολοκληρώνεται με ένα πρόβλημα για την ομάδα του καθώς ο Λημνιός που αντικαταστάθηκε στο 69' έχει ένα πρόβλημα στο μετατάρσιο και η παρουσία του στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι αμφίβολη. Την Πέμπτη μάλιστα ο νεαρός επιθετικός έκανε ποδήλατο, γυμναστήριο και spa.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με αποθεραπεία καιspaγια τους παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Ολυμπιακού και προπόνηση για τους υπόλοιπους ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο Λημνιός έχει ένα χτύπημα στο μετατάρσιο από το χθεσινό ματς κι έκανε ποδήλατο στο γυμναστήριο καιspa. Ο Κοντοές και ο Ντιγκινί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Τρίπολη".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ