ΠΑΟΚ

"Χτυπούν" την πόρτα της πρώτης ομάδας Πέλκας, Πόποβιτς

"Χτυπούν" την πόρτα της πρώτης ομάδας Πέλκας, Πόποβιτς

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές Πέλκας και Πόποβιτς έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπόλονι και όπως φαίνεται δε θα αργήσει η προώθηση τους στην πρώτη ομάδα. Ποιοι περιμένουν με τη σειρά τους την ευκαιρία.

Ο Λάσλο Μπόλονι έχει αποδείξει ότι ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στις ακαδημίες, το έχει δηλώσει πολλές φορές, αλλά το έχει κάνει και στην πράξη.

Μετά τη χρησιμοποίηση του Σταφυλίδη, αλλά και την προώθηση του Παναγιωτούδη, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να "ανάψει" το πράσινο φως για να αρχίσουν προπονήσεις υπό τις οδηγίες τους οι Δημήτρης Πέλκας και Δημήτρης Πόποβιτς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισαν τον τεχνικό του "Δικεφάλου" με τις εμφανίσεις τους στη Β' ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά και με το πρόσωπο που έδειξαν όταν κλήθηκαν να αγωνιστούν στα φιλικά που συμμετείχαν με την πρώτη ομάδα.

Ο Ρουμάνος αναμένεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να καλέσει τους δύο νεαρούς να προπονούνται με την πρώτη ομάδα των "ασπρόμαυρων" και αν χρειαστεί να πάρουν το χρίσμα σε επίσημο παιχνίδι.

Ποιοι είναι οι δύο νεαροί

Δημήτρης Πέλκας

Ο Δημήτρης Πέλκας είναι γεννημένος στις 26/10/1993. Είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται στις θέσεις της επίθεσης, με την ίδια άνεση, ενώ πολλές φορές έχει χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ και ως "μπαλαντέρ" πίσω από τον επιθετικό. Τη φετινή σεζόν έχει πετύχει τέσσερα τέρματα και είναι από τους πρωτεργάτες της ομάδας, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα. Οι εμφανίσεις του απασχόλησαν και τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Νέων, Κώστα Τσάνα, ο οποίος τον κάλεσε πρόσφατα για κάποια φιλικά.

Δημήτρης Πόποβιτς

Ο Δημήτρης Πόποβιτς είναι γεννημένος στις 11/2/1995. Κατάγεται από τις Σέρρες και αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με την ομάδα Κ17 του "Δικεφάλου", ενώ τη φετινή σεζόν προωθήθηκε στην Κ20 και απευθείας πήρε θέση στο βασικό σχήμα. Είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα, είτε ως χαφ, είτε ως εξτρέμ.

Το σωματότυπο του τον βοηθά να είναι ιδιαίτερη ευέλικτος και να μπορεί να... χορεύει τους αντιπάλους. Με την ομάδα Κ20 έχει πετύχει επτά γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Στα φιλικά που αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα εντυπωσίασε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, μαζί και τον Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος πολλές φορές του έκανε "ιδιαίτερα" για τον τρόπο παιχνιδιού του. Ο Πόποβιτς έχει περάσει από τις μικρότερες κλίμακες της Εθνικής, ενώ αυτή τη στιγμή απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Παίδων Θόδωρου Παχατουρίδη.

Παίρνουν κι άλλοι σειρά

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ, Νίκος Κολομπούρδας, τόνισε ότι μέσα στο 2012 πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές μπορούν να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα, όμως, χρειάζεται σκληρή δουλειά και υπομονή.

Αν παρακολουθήσει κανείς τη δεύτερη ομάδα του "Δικεφάλου" θα διακρίνει ότι το ταλέντο περισσεύει και παίκτες όπως ο Κίτσιου, ο Ιντζίδης, ο Παπαδόπουλος Β., ο Κωνσταντινίδης Δ. δε θα αργήσουν να προπονούνται υπό τις οδηγίες του Λάσλο Μπόλονι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ