ASTERAS AKTOR

"Χυλόπιτα" Φλάβιο-Πρόταση για Καρέρα

"Χυλόπιτα" Φλάβιο-Πρόταση για Καρέρα
καρερα

Πρόταση για τον 31χρονο Αργεντινό μέσο της Άρσεναλ Σαραντί, Σεμπάστιαν Καρέρα κατέθεσε ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός πέρασε την Παρασκευή από τα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του, όμως το ραντεβού δεν είχε αίσιο τέλος.
Όλα δείχνουν πως ο Φλάβιο δεν θα ξαναφορέσει την φανέλα των Αρκάδων και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται πίσω από την αρνητική απάντηση να κρύβεται η ΑΕΚ.

Ο Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της Ένωσης και η συμφωνία ίσως θέμα ημερών.

Πρόταση για Καρέρα

Έτοιμοι να ξεκινήσουν την μεταγραφική τους ενίσχυση με μια σημαντική προσθήκη είναι στον Αστέρα Τρίπολης, αφού έχουν καταθέσει πρόταση για τον Σεμπάστιαν Καρέρα της Άρσεναλ Σαραντί.

Ο 31χρονος μέσος που είναι από τα βασικά μέλη της ομάδας της Αργεντινής, βρίσκεται στο "στόχαστρο" των Αρκάδων που έχουν στείλει σκάουτερ στην χώρα του τανγκό για να τον παρακολουθήσει.

Η εισήγηση του σκάουτερ είναι θετική και αυτό που απομένει είναι η απάντηση της Άρσεναλ Σαραντί στην πρόταση δανεισμού του Καρέρα με οψιόν αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως αν τελικά η μεταγραφή ολοκληρωθεί, οι Αρκάδες θα έχουν ενισχυθούν σημαντικά στην μεσαία γραμμή, αφού μιλάμε για έναν έμπειρο και εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.

Ο Σεμπάστιαν Καρέρα μετρά 19 συμμετοχές με την φανέλα της Άρσεναλ Σαραντί στο πρωτάθλημα Απερτούρα με 1 γκολ και 4 ασιστ, ενώ η πρώτη φορά που έκανε το ταξίδι για την Ευρώπη ήταν το 2004 για λογαριασμο της Μούρθια στην οποία είχε 65 συμμετοχές και 5 γκολ σε 2 χρόνια.

Κοντά στην Μπλάκμπερν ο Γιαννακόπουλος!

Μια σπουδαία καριέρα ξεκινά για τον Νίκο Γιαννακόπουλο του Αστέρα Τρίπολης. Ο 16χρονος γκολκίπερ των Αρκάδων δοκιμάστηκε από τους ανθρώπους της Μπλάκμπερν και οι εντυπώσεις που άφησε ήταν άκρως θετικές.

Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση και όλα δειχνουν πως ο ταλαντούχος τερματοφύλακας θα ταξιδέψει στο νησί.















Ο Καρέρα σκοράρει...











































TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ