CONFERENCE LEAGUE

Conference League: Επιχειρησιακό σχέδιο από αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ ενόψει του τελικού

OPAP ARENA            CONFERENCE LEAGUE
OPAP ARENA CONFERENCE LEAGUE EUROKINISSI SPORTS

Η διεξαγωγή του τελικού του Conference League στην Ελλάδα, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκονται στα "κόκκινα" η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, η ΕΥΠ και η ελληνική αστυνομία.

Ο τελικός του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα είναι πλέον ζήτημα ωρών (29/05, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, MEGA, LIVE SPORT24) και όσο πλησιάζουμε σε αυτόν τόσο αυξάνεται η εγρήγορση των αρχών προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του "OPEN", έχει εκπονηθεί ένα επιχειρησιακό σχέδιο από Αντιτρομοκρατική, ΕΥΠ και αστυνομία ώστε να συμβεί το παραμικρό και να αποφευχθεί οποιαδήποτε έκνομη πράξη.

"Τα βλέμματα όλης της Ευρώπης θα είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια την Τετάρτη και για αυτό το λόγο αντιτρομοκρατική υπηρεσία και ΕΥΠ θα είναι σε πραγματικό χρόνο σε σύνδεση με την Ιντερπόλ και τις υπόλοιπες διαβαθμισμένες υπηρεσίες στις ευρωπαϊκές χώρες για την ανταλλαγή πληροφοριών.

Η αλληλογραφία για την ανταλλαγή πληροφοριών έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έχουν σκανάρει πρόσωπα που βρίσκονται στην Ελλάδα και άλλα που θα ταξιδέψουν στη χώρα μας.

Αυτή τη φορά θα χρησιμοποιηθεί ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα αντι-drone για τον αγώνα και για αυτό έχει εκδοθεί σχετική εντολή από την ελληνική αστυνομία ότι αύριο απαγορεύεται να πετάξει οποιοδήποτε drone πάνω από την Νέα Φιλαδέλφεια.

Επιπλέον θα είναι υπό επιτήρηση συγκεκριμένες ομάδες ατόμων και για αυτό υπάρχει απαγόρευση συγκεντρώσεων. Επίσης υπάρχει ένα συγκεκριμένο διαβαθμισμένο σχέδιο για το πώς θα γίνονται οι έλεγχοι για πολύ συγκεκριμένα θέματα που έχουν να κάνουν με οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια και κυρίως επίθεση από αστυνομικούς τόσο της κρατικής ασφάλειας όσο και της αντιτρομοκρατικής", ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS CONFERENCE LEAGUE Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ