CONFERENCE LEAGUE

Conference League: To φυλλάδιο που μοιράζει η ΕΛ.ΑΣ. στους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας για τον τελικό Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

Εικόνες από την OPAP Arena, ενόψει του τελικού του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα
Εικόνες από την OPAP Arena, ενόψει του τελικού του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα GEORGIA PANAGOPOULOU/TOURETTE PHOTOGRAPHY

Το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας μοιράζει στους πολίτες της περιοχής φυλλάδια για τα αστυνομικά μέτρα που έχουν σχεδιασθεί ενόψει του τελικού του Conference την Τετάρτη (29/5).

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει του τελικού UEFA Europa Conference League μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός και Φιορεντίνα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024, στο γήπεδο OPAP Αρένα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενημερώνει τους πολίτες που διαμένουν στην περιοχή σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε ισχύ.

Ειδικότερα, από σήμερα, Σάββατο 25 Μαΐου, το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας μοιράζει στους πολίτες της περιοχής φυλλάδια, σε μία προσπάθεια να συνεισφέρουν και οι ίδιοι οι πολίτες στην επιτυχή υλοποίηση των αστυνομικών μέτρων που έχουν σχεδιασθεί.

Συγκεκριμένα, ζητείται από τους κατοίκους η αποφυγή μετακίνησης με όχημα σε συγκεκριμένες οδούς, ενώ υπενθυμίζεται ότι περιμετρικά του γηπέδου θα εισέρχονται μόνο άτομα με σχετική διαπίστευση.

Conference League: To φυλλάδιο που μοιράζει η ΕΛ.ΑΣ. στους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας για τον τελικό Ολυμπιακός - Φιορεντίνα


Πηγή: News247.gr

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ