COPA AMERICA

Copa America: Η Σακίρα που τράβηξε τα βλέμματα και το αστρονομικό ποσό που πήρε για να τραγουδήσει

Colombian singer Shakira performs at halftime of the Copa America final soccer match between Argentina and Colombia in Miami Gardens, Fla., Sunday, July 14, 2024. (AP Photo/Julio Cortez)
Colombian singer Shakira performs at halftime of the Copa America final soccer match between Argentina and Colombia in Miami Gardens, Fla., Sunday, July 14, 2024. (AP Photo/Julio Cortez) © 2024 JULIO CORTEZ/ AP IMAGES

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σακίρα στον τελικό του Copa America και το υπέρογκο ποσό, που πήρε για να εμφανιστεί στο ημίχρονο της αναμέτρησης Αργεντινή - Κολομβία.

Η Σακίρα εμφανίστηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης μεταξύ Αργεντινής και Κολομβίας (1-0) και τράβηξε τα βλέμματα πριν ο Μέσι και η παρέα του σηκώσουν το τρόπαιο.

Η Κολομβιανή ποπ σταρ εντυπωσίασε με την εκκεντρική της παρουσία και με τα τραγούδια της στο κέντρο του γηπέδου.

Η πρώην σύντροφος του Πικέ, μπορεί να μην πανηγύρισε τη νίκη της χώρας της και την κατάκτηση του τροπαίου από την Κολομβία, αλλά πήρε ένα αστρονομικό ποσό για την εμφάνισή της στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Juan Etchegoyen, η Conmebol πλήρωσε στην Κολομβιανή καλλιτέχνιδα ένα υπέρογκο ποσό, ύψους 1.836.590 ευρώ.

TAGS COPA AMERICA ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SPORTS & GOSSIP VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ