ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copa America: Πέντε παίκτες της εθνικής Ουρουγουάης τιμωρήθηκαν για τα εκτεταμένα επεισόδια στο ματς με την Κολομβία

Copa America: Πέντε παίκτες της εθνικής Ουρουγουάης τιμωρήθηκαν για τα εκτεταμένα επεισόδια στο ματς με την Κολομβία
@2024 AP IMAGES/JULIA NIKHINSON

Βαριά πλήρωσαν πέντε παίκτες της εθνικής Ουρουγουάης τη συμμετοχή τους στα επεισόδια με τους φιλάθλους της Κολομβίας στον πρόσφατο ημιτελικό του Copa America, με τον Ντάργουιν Νούνιες να τιμωρείται με το μέγιστο των πέντε αγωνιστικών.

Αμείλικτη ήταν η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη της Ομοσπονδίας της Λατινικής Αμερικής για τα εκτεταμένα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα της εθνικής Ουρουγουάης κόντρα στην Κολομβία για τα ημιτελικά του Copa America.

Συγκεκριμένα, παίκτες της Σελέστε ήρθαν στα χέρια με οπαδούς της Κολομβία, οι οποίοι πετούσαν αντικείμενα στην πλευρά των οικογενειών ποδοσφαιριστών και στελεχών της Ουρουγουάης,

Η μεγαλύτερη ποινή επιβλήθηκε στον Ντάργουιν Νούνιες, πέντε αγωνιστικές, ενώ από τρεις έλαβαν οι Ρόναλντ Αραούχο, Χοσέ Χιμένεθ και Ματίας Ολιβέρα, με τον Ροντρίγκο Μπεντανκούρ να είναι στη μέση με τέσσερα ματς.

Επιπλέον, στους πέντε παίκτες επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο, το οποίο έχει βαθμίδες όπως και οι τιμωρίες σε αγωνιστική επίπεδο. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ θα κληθεί να καταβάλει 20 χιλιάδες περίπου 18.000 ευρώ, ο χαφ της Τότεναμ 10.790 ευρώ και οι υπόλοιποι τρεις 14.400 ευρώ.

Οι επόμενοι προγραμματισμένοι αγώνες της εθνικής Ουρουγουάης

  • Γουατεμάλα - Ουρουγουάη (Φιλικό)
  • Ουρουγουάη - Παραγουάη (Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου)
  • Βενεζουέλα - Ουρουγουάη (Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου)
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ