COPA AMERICA

Copa America: Ποδαρικό με το δεξί για Ουρουγουάη και ΗΠΑ

Uruguay's Darwin Nunez celebrates after scoring his side's 2nd goal against Panama during a Copa America Group C soccer match in Miami Gardens, Fla, Sunday, June 23, 2024. (AP Photo/Marta Lavandier)
Uruguay's Darwin Nunez celebrates after scoring his side's 2nd goal against Panama during a Copa America Group C soccer match in Miami Gardens, Fla, Sunday, June 23, 2024. (AP Photo/Marta Lavandier) @2024 MARTA LAVANDIER/AP IMAGES

Η έναρξη του 3ου ομίλου του Copa America βρήκε τα φαβορί να δικαιώνουν τον τίτλο τους, με την Ουρουγουάη να επικρατεί με 3-1 του Παναμά και τις Ηνωμένες Πολιτείες να κάμπτουν με 2-0 την αντίσταση της Βολιβίας.

Μετά από τη νικηφόρα πρεμιέρα της Αργεντινής στο Copa America, με το άνετο 2-0 επί του Καναδά, ήταν η σειρά ενός ακόμη μεγάλου ονόματος της διοργάνωσης να μπει στο χορό και να... χορέψει με επιτυχία.

Αυτή ήταν η Ουρουγουάη, με την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα να επιβεβαιώνει πλήρως την ετικέτα του φαβορί που κουβαλούσε απέναντι στον Παναμά, καθώς επικράτησε με 3-1 και μπήκε επικεφαλής του 3ου ομίλου με το καλημέρα.

Ο Αραούχο έβαλε μπροστά στο σκορ την "Σελέστε" στο 16' και ο Ντάργουιν Νούνιες καθάρισε το τρίποντο κάνοντας το 2-0 στο 85ο λεπτό,με τον Βίνα να πετυχαίνει τρίτο γκολ για την Ουρουγουάη στο 90+1' και τον Μουρίγιο να σημειώνει εκείνο της τιμής για τον Παναμά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μαζί με την Ουρουγουάη στην πρώτη θέση του ομίλου βρίσκεται και η εθνική ομάδα των ΗΠΑ, αφού και εκείνη με τη σειρά της δεν άφησε την Βολιβία να αμφισβητήσει την υπεροχή της, με τον Πούλισικ να ανοίγει το σκορ για τους Αμερικανούς στο 3ο λεπτο και τον Μπαλογκούν να το κλείνει (2-0) στο 44οο.

TAGS COPA AMERICA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ