ΙΤΑΛΙΑ

Coppa Italia: Ο Κυριακόπουλος έστειλε την Μόντσα στους 16 με γκολ και ασίστ στα πρώτα έντεκα λεπτά

Monza's Giorgos Kyriakopoulos controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Monza at Saturday, Aug.19, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Monza's Giorgos Kyriakopoulos controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Monza at Saturday, Aug.19, 2023. (AP Photo/Luca Bruno) @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Με τον Γιώργο Κυριακόπουλο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης έχοντας γκολ και ασίστ στα πρώτα 11 λεπτά, η Μόντσα επιβλήθηκε με 3-1 της Μπρέσια και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η Μόντσα εξασφάλισε την παρουσία της στους 16 του Coppa Italia το βράδυ της Πέμπτης (26/9) χάρη στην επικράτησή της με 3-1 επί της Μπρέσια στο "U-Power Stadium", σε ένα ματς που το σφράγισε με την παρουσία του ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Ο διεθνής αριστερός μπακ πήρε φανέλα βασικού και στα πρώτα 11 λεπτά έδωσε ένα επιθετικό ρεσιτάλ, γράφοντας το 1-0 στο 5ο λεπτό με δυνατό σουτ εντός περιοχής και βγάζοντας στο 11' μία εξαιρετική σέντρα που τη μετέτρεψε σε γκολ με κεφαλιά ο Πεσίνα (2-0).

Το φινάλε του πρώτου μέρους βρήκε τους μπιανκορόσι να έχουν αυξήσει και άλλο το προβάδισμά τους, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καπράρι, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν απλά το γκολ της παρηγοριάς στο 68' με τον Νουαμά, με το οποίο γράφτηκε το τελικό 3-1 για την Μόντσα.

Σημειώνεται πως ο Κυριακόπουλος έγινε αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους, με τους γηπεδούχους να δίνουν για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον 19χρονο Κένι Μάρτινς (είχε την ασίστ στο γκολ του Κυριακόπουλου), γιο του άλλοτε επιθετικού της Ίντερ, Ομπαφέμι Μάρτινς.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ