ΛΑΤΣΙΟ

Corriere dello Sport: "Κοντά σε ανανέωση με την Λάτσιο ο Μανδάς, με μεγάλη αύξηση στις αποδοχές του"

Corriere dello Sport: "Κοντά σε ανανέωση με την Λάτσιο ο Μανδάς, με μεγάλη αύξηση στις αποδοχές του"
Ο Χρήστος Μανδάς κόντρα στη Νις για το Europa League PRINT SCREEN

Η διοίκηση της Λάτσιο έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις του Χρήστου Μανδά και είναι έτοιμη να τον ανταμείψει με νέο συμβόλαιο με πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους, σύμφωνα με αποκάλυψη της "Corriere dello Sport".

Ο Χρήστος Μανδάς έκανε το καλοκαίρι του 2023 όχι απλά ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του αλλά ένα τεράστιο άλμα, αφού άφησε την Stoiximan Super League και τον ΟΦΗ για να μετακομίσει σε ένα από τα πέντε τοπ πρωταθλήματα της "Γηραιάς Ηπείρου", την Serie A για λογαριασμό της Λάτσιο.

Από την πρώτη του κιόλας σεζόν στο Καμπιονάτο έδειξε τα διαπιστευτήριά του, καθώς έπεισε άπαντες πως είναι ένας άκρως αξιόπιστος πορτιέρε για να πλαισιώσει τον Ιβάν Προβεντέλ κάτω από την εστία, με τους Ρωμαίους να μην το σκέφτονται πολύ και να παίρνουν την απόφαση για να του δώσουν νέο συμβόλαιο.

Οι δύο πλευρές δεσμεύονται με το υπάρχον ως το καλοκαίρι του 2028, με την "Corriere dello Sport" να αποκαλύπτει πως οι διοικούντες την Λάτσιο σχεδιάζουν να προσφέρουν, μέχρι το τέλος του 2024, νέο συμβόλαιο στον 23χρονο κίπερ, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Μάλιστα, σε περίπτωση που αποδεχτεί τη συμφωνία και βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο θα δει τις αποδοχές του να οκταπλασιάζονται, περνώντας από τα 100.000 ευρώ στα 800.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ