ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δαμήλος: "Δεν πέφτει η ομάδα"

Δαμήλος: "Δεν πέφτει η ομάδα"
Δαμηλος

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς, Ηλίας Δαμήλος διαψεύσε τα όσα υποστήριξε ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, ότι συζητούσε για την παραχώρηση της ΠΑΕ σ' άλλον επιχειρηματία

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του κ. Κομπότη ο κ. Δαμήλος είχε ραντεβού το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης σε γραφείο στην περιοχή του Κολωνακίου με το όλο θέμα να μην προχώρησε λόγω διαφοράς στο οικονομικό.
Ο κ. Δαμήλος, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Metrosport" ξεκαθάρισε αυτό το οποίο είχε πει από την πρώτη ημέρα που περιήλθαν στα χέρια του οι μετοχές της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς ότι δηλαδή: " δεν θα είμαι ισόβια πρόεδρος. Αν έρθει κάποιος με καλή οικονομική πρόταση και μπορεί να αναλάβει τις τύχες της ομάδας χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, τότε θα παραχωρήσω τις μετοχές".

Σε ερώτηση για την μάχη της παραμονής στο πρωτάθλημα της Super League ήταν κατηγορηματικός λέγοντας ότι: " Δεν πέφτει η ομάδα".

Την πεποίθησή του για παραμονή του Απόλλωνα Καλαμαριάς φρόντισε να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του και ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Κατσαβάκης, λέγοντάς τους: " Έμειναν πέντε παιχνίδια και αφού μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα τα πρέπει να τα "παλέψουμε" μέχρι τέλους. Θέλει παλικαριά και θα πρέπει να την δείξουμε. Να τους στείλουμε το μήνυμα, ότι δεν θα τους αφήσουμε να μας "πυροβολήσουν" γονατιστούς. Θα μείνουμε όρθιοι. Θα βλέπουμε την "σφαίρα" να έρχεται και θα πάμε πάνω της. Βγάζουμε την ξιφολόγχη και προχωράμε. Θέλει παλικαριά από εδώ και πέρα".

Κι όσο για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ ο Σερραίος τεχνικός του Απόλλωνα τους επισήμανε πως: " Μπορούμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Το κάναμε με τον Ολυμπιακό, με εξαιρετική απόδοση και καθαρή νίκη. Γιατί να μην το κάνουμε και με την ΑΕΚ;", για να καταλήξει: " Η προσπάθεια θα πρέπει να είναι συλλογική και από όλους. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, με τον κόσμο και την διοίκηση κοντά μας και θα τα καταφέρουμε".

Στα αγωνιστικά ο Κατσαβάκης για το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Καραλιόπουλο ενώ αναμένει τι μέλλει γενέσθαι με τους τραυματίες Φαβάλι και Αμπονσά. Επίσης σύμφωνα με φημολογία στα πλάνα του για την Κυριακή δεν βρίσκεται και ο Περπαρίμ Χετεμάι βάση της συμφωνίας στην μεταγραφή του.

Ο διεθνής Φιλανδός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς εν τω μεταξύ κλήθηκε στην U-23 Εθνική ομάδα της χώρας του (31 Μαρτίου-3 Απριλίου) εν όψει του αγώνα με την Ιταλία (2/04) στο Ελσίνκι για το International Challenge Trophy Tournament.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ