ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δανεικό τον Κρίσετιγκ θέλει ο Στραματσόνι

Lg Gubbio (Pg) 09/06/2011 - finale campionato primavera / Inter-Lazio / foto Luca Gambuti/Image Sport
nella foto: Lorenzo Crisetig
Lg Gubbio (Pg) 09/06/2011 - finale campionato primavera / Inter-Lazio / foto Luca Gambuti/Image Sport nella foto: Lorenzo Crisetig WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT

Το Sport24.gr αποκαλύπτει ότι ο Αντρέα Στραματσόνι διερεύνησε εάν ο 22χρονος κεντρικός χαφ της Ίντερ, Λορέντζο Κρίσετιγκ μπορεί να έρθει ως δανεικός στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε το ρεπορτάζ. (VIDEO)

Παπούτσι από τον τόπο σου, και ας είναι μπαλωμένο... Κάπως έτσι το σκέφτηκε ο Αντρέα Στραματσόνι και συνυπολογίζοντας την οικονομική δυσπραγία της ΠΑΕ, που δεν επιτρέπει ανοίγματα, επιχείρησε να ενισχύσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού με έναν δανεικό ποδοσφαιριστή από την Ίντερ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ιταλός κόουτς είχε επαφές με τους ιθύνοντες των "νερατζούρι", προκειμένου να διερευνήσει εάν είναι εφικτός ο δανεισμός του 22χρονου κεντρικού χαφ, Λορέντζο Κρίσετιγκ. Ωστόσο, η προοπτική δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού ήδη ο Κρίσετιγκ έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Μπολόνια και δεν διαφάνηκε η διάθεση να επιστραφεί εν όψει του Ιανουαρίου του 2016.

Πως, όμως, προέκυψε ο Κρίσετιγκ στον ορίζοντα του Στραματσόνι; Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέδειξε τον Κρίσετιγκ στην Πριμαβέρα της Ίντερ και τον γνωρίζει πολύ καλά. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, επαινεί το χαρακτήρα και τις ικανότητες του και τον θεωρεί εκ των κορυφαίων της γενιάς του.

Η... πονηριά του Κορβίνο

Το προηγούμενο καλοκαίρι (του 2015), ο τεχνικός διευθυντής της Μπολόνια, Πανταλέο Κορβίνο, επέλεξε τον Κρίσετιγκ, πέτυχε το δανεισμό του από την Ίντερ και έχει προβλέψει οψιόν αγοράς για τον Ιούνιο του 2016. Μέχρι στιγμής, ο Κρίσετιγκ έχει μόλις 4 συμμετοχές και δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Στραματσόνι αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και προσπάθησε να επωφεληθεί, ωστόσο ο Κορβίνο έχει διαμηνύσει ότι δεν θα διακόψει το δανεισμό. Πάντως, στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι ο Στραματσόνι θα επιμείνει και θα συνομιλήσει με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, καθώς και τον τεχνικό διευθυντή της Μπολόνια.

Ο Κρίσετιγκ έχει γεννηθεί στη Σιβιντάλε του Φρίουλι στις 20 Ιανουαρίου του 1993, χρησιμοποιεί το αριστερό πόδι και αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ. Έχει ύψος 1,83 και διακρίνεται για την τεχνική κατάρτιση και την ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του. Είναι διεθνής με την Ιταλία Κ21, έχοντας 16 συμμετοχές με 2 γκολ. Ο Στραματσόνι θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι, όπου όπως σας έχει ενημερώσει το Sport24.gr ένας άλλος μεταγραφικός στόχος είναι ο Αργεντινός χαφ, Πατρίσιο Τοράνζο.

Δείτε τον Κρίσετκγκ εν δράσει:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ