ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δάρλας: "Στόχος ο τελικός"

Δάρλας: "Στόχος ο τελικός"
INTIME SPORTS

Ο Φίλιππος Δάρλας επέστρεψε στον Ατρόμητο η οποία συνδυάστηκε με τη νίκη επί του Διαγόρα στο κύπελλο και το προβάδισμα της ομάδας του Περιστερίου για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο αμυντικός του Ατρομήτου μίλησε στον "Sentra 103,3" για την απόφαση του να αφήσει την Γαλλία και να επιστρέψει στην Ατρόμητο, βάζοντας ως στόχο της ομάδας τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας

Επίσης, αναφέρθηκε στον λόγο που έφυγε από την Γαλλία και την Μπρεστ, ενώ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός αποτελεί παρελθόν για τον ίδιο.

Για το παιχνίδι με τον Διαγόρα: " Δεν ήταν πάρα πολύ εύκολο γιατί παίξαμε με μια ομάδα που αγωνίστηκε πολύ κλειστά και προσπαθήσαμε πολύ ώστε να βρούμε χώρους για να φτάσουμε στην περιοχή τους. Τελικά όμως τα καταφέραμε γιατί παίξαμε έξυπνα με κάτω την μπάλα και υπομονή και πετύχαμε δυο γκολ. Πιστεύω θα μπορούσαμε να βάλουμε και περισσότερα γκολ".

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Ατρόμητο: " Εμένα ο στόχος μου ήταν να γυρίσω στην Ελλάδα γιατί δεν ήμουν ευχαριστημένος στην Γαλλία, για προσωπικούς και διάφορους λόγους. Από την στιγμή που με ήθελαν στον Ατρόμητο είπα αμέσως το ναι δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ξέρω τον προπονητή και τον πρόεδρο, γνωρίζω ότι είναι ένα σωματείο πολύ καλό και δεν το σκέφτηκα καθόλου όταν μου έγινε η πρόταση".

Για τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των μεγάλων ομάδων στην Ελλάδα και των υπολοίπων: " Στην Ελλάδα είναι 2-3 μεγάλες ομάδες με κόσμο που τα μπάτζετ τους είναι διαφορετικά από τους υπόλοιπους. Στο μάρκετινγκ είναι η διάφορα και στα πολλά χρήματα που δαπανούν για μεταγραφές, καμία άλλη".

Για τον λόγο που έφυγε από την Γαλλία και την Μπρέστ: " Βασικά ήταν αγωνιστικός ο λόγος και ότι δεν είχα πολύ χρόνο συμμέτοχης. Στην αρχή αγωνιζόμουν αλλά στην συνέχεια ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα , λόγο γλώσσας και διαφόρων άλλων πραγμάτων. Δεν είχα και βοήθεια από την ομάδα και από την στιγμή που δεν νιώθεις καλά σε ένα σύλλογο καλό είναι να βρεις μια λύση να πας κάπου που να νιώθεις καλά και να παίξεις ποδόσφαιρο".

Για το κεφάλαιο Παναθηναϊκός: " Για εμένα ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή είναι παρελθόν και έχει τελειώσει για εμένα, το τι έπρεπε να γίνει είναι άλλο θέμα. Σέβομαι τον Παναθηναϊκό γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να φύγω ενώ είχα ένα χρόνο συμβόλαιο και τον ευχαριστώ για αυτό αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω και να μπω σε λεπτομέρειες , είναι προσωπικό και το κρατάω για εμένα".

Για την πορεία του Ατρόμητου στο κύπελλο: " Έχουμε φτάσει σε ένα καλό σημείο στο κύπελλο και είναι ευκαιρία για τον Ατρόμητο να κάνουμε κάτι καλό. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και στόχος είναι να φτάσουμε στον τελικό και να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο".

Για το αν αδικείται η ομάδα από την βαθμολογική της θέση: " Πιστεύω αδικείται. Μια η δυο νίκες μπορεί να σε φέρουν και στην τετράδα ή την πεντάδα, είναι μικρή η διαφορά απλά πιστεύω μπορούσε η ομάδα σαν συγκομιδή να έχει άλλους πέντε με έξι βαθμούς".

Για το κεφάλαιο Εθνική ομάδα: " Σίγουρα η Εθνική για εμένα και για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι μεγάλο κεφάλαιο. Δεν εξαρτάται όμως μόνο από εμένα, εγώ αγωνίζομαι στον Ατρόμητο ,δίνω τα πάντα για την ομάδα μου και από εκεί και πέρα αν κρίνει κάποιος ότι μπορώ να βοηθήσω την Εθνική εγώ είμαι πάντα διαθέσιμος".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ