ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δείπνο Πατέρα στους παίκτες

Δείπνο Πατέρα στους παίκτες
Παναθηναϊκός, δείπνο

Οι υψηλές απαιτήσεις από τον Μπιάρσμιρ... το δείπνο ενότητας του Πατέρα και η αναζήτηση για δεξί μπακ

Δείπνο ενότητας από Πατέρα

Η παρουσία του στην Αυστρία που παρακολούθησε και το δεύτερο φιλικό κόντρα στην Χόφενχάιμ, συνοδεύθηκε και με δείπνο ενότητας στο εστιατόριο "Golf House" για την γνωριμία με όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο λόγος, για τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα.

Σε κλίμα πολύ ευχάριστο με πολλές πλάκες, οι παίκτες πήραν "ανάσες" από τις σκληρές "διπλές" προπονήσεις και την καθημερινή κούραση από τα όσα ζητάει ο Χενκ Τεν Κάτε.

" Εύχομαι να κάνουμε μια καλή χρόνια και να έχουμε επιτυχίες" τόνισε ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ.

Σας πιστεύω πολύ... Eίστε ο καθρέπτης του Παναθηναϊκού στο γήπεδο. Πάμε δυνατά και ενωμένοι..." ήταν μερικές από τις ατάκες που ειπώθηκαν από τον πρόεδρο του "τριφυλλιού" που εστίασε ως φετινό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μπιάρσμιρ: "Υψηλότερες οι απαιτήσεις"

Απόλυτα ικανοποιημένος από το κλίμα που συνάντησε, τους συμπαίκτες αλλά και τους στόχους της ομάδας έδειξε ο Ματίας Μπιάρσμιρ. Ο Σουηδός αμυντικός που ενσωματώθηκε άμεσα στο "τριφύλλι", πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, με τα "πράσινα" μίλησε στην "G.P", δείχνοντας πως το παιχνίδι σε σχέση με την Γκέτεμποργκ είναι διαφορετικό.

- Πως είναι για σένα η προετοιμασία στην Αυστρία;
« Έχω μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Το πρωί υπάρχει εντατική προπόνηση. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία μου στον Παναθηναϊκό και όλοι είναι αρκετά καλοί μαζί μου. Βέβαια, τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού το κλίμα είναι πιο πειθαρχημένο, αφού και οι απαιτήσεις είναι υψηλότερες».

- Αισθάνεσαι κουρασμένος;
« Όχι σε καμία περίπτωση. Είναι αρκετά διασκεδαστικό αυτό που γίνεται εδώ. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και σε αυτό βοηθούν όλοι».

- Έκανες το ντεμπούτο σου κόντρα στη Χοφενχάιμ...
« Χάσαμε με 0-1, έπαιξα το τελευταίο εικοσάλεπτο, αλλά πιστεύω πως τα πήγα πολύ καλά, κέρδισα μονομαχίες και τα πήγα καλά στο πρέσινγκ».

- Οι διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με την Γκέτεμποργκ;
« Είναι διαφορετικό το παιχνίδι μας, είναι περισσότερο ένας εναντίον ενός».

- Ο τραυματισμός σου στο μηρό;
« Αισθάνομαι πολύ καλά, δεν αντιμετωπίζω ενοχλήσεις και το ελέγχω συχνά».

- Πότε θα επιστρέψετε στην Ελλάδα;
« Δευτέρα έχουμε το φιλικό με την Γκλάντμπαχ και την Τρίτη θα επιστρέψουμε στην Αθήνα».

- Έφτασε η ώρα για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού στις 28 Ιουλίου θα βρείτε μπροστά σας την Σπάρτα « Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την κλήρωση και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Συναντήσαμε και πέρσι την Σπάρτα, ήταν δυνατά ματς και τα καταφέραμε».

- Στην ομάδα σου βρίσκεται και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Πως είναι;
« Είναι πολύ καλός και πραγματικός επαγγελματίας».

- Έχεις αποφασίσει που θα μείνεις στην Αθήνα;
« Όχι ακόμα. Την Τετάρτη θα δω διαμερίσματα. Η πλειοψηφία των παικτών ζει στη Γλυφάδα και εκεί μάλλον θα μείνω. Ευτυχώς η κοπέλα μου έρχεται την επόμενη εβδομάδα».

Νέα σενάρια για Μπεγιέ

Στον Παναθηναϊκό, αν και φάνηκε από τα λεγόμενα των υπευθύνων πως ο Ματίας Μπιάρσμιρ ήταν η τελευταία μεταγραφική κίνηση των "πράσινων", φαίνεται πως ακόμα φέρεται να καλοβλέπουν την υπόθεση απόκτησης ενός παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας.

Παράλληλα με την πιθανή επιθυμία, από την Αγγλία ακόμα επιμένουν για ένα όνομα που και στο παρελθόν έχει γραφτεί. Συγκεκριμένα, η "Evening Chronicle" αναφέρει πως ο δεξιός οπισθοφύλακας της Νιούκαστλ, Χαμπίμπ Μπεγιέ είναι στόχος τριών συλλόγων (Μάντσεστερ Σίτι, Εβερτον) εκ των οποίων ο ένας ο Παναθηναϊκός.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έχει δημιουργήσει πολύ καλό όνομα στην Αγγλία και οι φήμες θέλουν τους "ανθρακωρύχους" να αφήνουν ελεύθερο τον παίκτη αφού δεν έχουν την δυνατότητα να αντέξουν το μεγάλο του συμβόλαιο.

Πάντως αυτό που προκύπτει από την πλευρά των "πράσινων" είναι πως οι ιθύνοντες της ομάδας αναμένουν τις αποδεσμεύσεις από το ρόστερ και μετά θα υπάρχουν ίσως εξελίξεις στο θέμα.























































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ