ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Δέκα με... τόνο για Ντελ Πιέρο!

Δέκα με... τόνο για Ντελ Πιέρο!

Ο καπιτάνο της Γιουβέντους γιόρτασε μία ξεχωριστή ημερομηνία (10/10/10) μπαίνοντας στις 10:10 στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και κουβεντιάζοντας για 10' με όλους τους θαυμαστές του. Τί απάντησε για την ανανέωση του συμβολαίου, το ωραιότερο γκολ, τον πιο ενοχλητικό αμυντικό, ακόμα και για τα αγαπημένα του φαγητά!

"Με δεδομένο πως αυτό τυχαίνει μία φορά κάθε εκατό χρόνια και επειδή φοβάμαι ότι την επόμενη φορά δεν θα τα καταφέρω (ή τουλάχιστον δεν πιστεύω ότι θα είμαι ακόμα στο γήπεδο...), αυτή η ημερομηνία πρέπει να γιορταστεί με ξεχωριστό τρόπο.

Όπως αξίζει σε ένα νούμερο πολύ σημαντικό για μένα", τόνισε το θρυλικό "10άρι" των "μπιανκονέρι", ο οποίος για τα επόμενα δέκα λεπτά τουλάχιστον προσπάθησε να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες απορίες των πιστών οπαδών του για αυτόν.

Αναλυτικά οι απαντήσεις που έδωσε ο 36άχρονος άσος της Γιούβε.


Για το αν θα κάνει νέο συμβόλαιο: " Για εκείνους που με ρωτούν για το συμβόλαιο... Ειλικρινά αντιμετωπίζω με μεγάλη ηρεμία το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου και του ποδοσφαιρικού μου μέλλοντος.

Δεν έχω την παραμικρή πρόθεση να αποφύγω αυτό το θέμα, αλλά πραγματικά αυτή τη στιγμή το μέλλον μου είναι αποκλειστικά και μόνο το επόμενο παιχνίδι. Το οποίο πρέπει να κερδίσω.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αφήσουμε να πράγματα να ωριμάσουν με τον καιρό, χωρίς να βιαζόμαστε. Τί θα κάνω όταν κρεμάσω τα παπούτσια μου; Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, είμαι πολύ δεμένος με το γήπεδο".


Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική Ιταλίας: "Δεν θα έλεγα ποτέ όχι στην Εθνική. Είναι θέμα φιλοδοξιών".

Για το πώς ένιωσε με τα δύο τέρματα που σημείωσε στις 10 Οκτωβρίου του 1998 κόντρα στην Ελβετία: "Για μένα ήταν κάτι σαν αναγέννηση".

Για το πώς είναι το συναίσθημα να κατακτάς το Μουντιάλ: "Είναι η αποθέωση, το μάξιμουμ".

Για τον πιο ενοχλητικό αμυντικό που έχει αντιμετωπίσει ποτέ: "Υπάρχουν πολλοί, πάρα πολλοί".


Για την ωραιότερη νίκη: "Έχω πολλές επιλογές, αλλά θα απαντήσω ότι η ωραιότερη νίκη είναι η επόμενη για να μην αδικήσω κάποια".

Για το ωραιότερο τέρμα:
"Το γκολ που έχει μείνει περισσότερο στο μυαλό είναι αυτό στο Ντόρτμουντ εις βάρος της Γερμανίας, στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006".

Για το αν μπορεί φέτος η Γιουβέντους να κατακτήσει το πρωτάθλημα: "Μετά από μία σεζόν όπως η περυσινή καλό θα ήταν να μην κάνουμε δηλώσεις. Αυτό που λέω πάντα είναι: να δουλέψουμε έτσι στο τέλος της σεζόν να μπορέσουμε να κοιτάξουμε πίσω και να πούμε ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό. Έχει σημασία να είμαστε υπερήφανοι για τους εαυτούς μας και να επιστρέψει η Γιουβέντους "εκατό τοις εκατό". Μετά δεν θα υπάρχουν όρια".

Για το αν του λείπει ο "Αβοκάτο" Ανιέλι: "Πιστεύω ότι λείπει σε όλους, ήταν ένα εκπληκτικό άτομο".

Ο "Πιντουρίκιο" δεν χάλασε το χατήρι των φανατικών θαυμαστών του, απαντώντας και σε ερωτήσεις που αφορούν την ιδιωτική του ζωή.

Για τα κατοικίδια που έχει σπίτι του:
"Έχω ένα σκύλο, πέντε γάτους, δύο γυάλες με χρυσόψαρα και εδώ και λίγο καιρό ένα κουνέλι".

Για τα αγαπημένα του φαγητά: "Τα ζυμαρικά, με οποιαδήποτε τρόπο και αν έχουν μαγειρευτεί. Τα ψητά. Και οι τηγανιτές πατάτες. Επίσης σούσι, πίτσα και ριζότο. Πιστεύετε ότι έχω ανάγκη από δίαιτα;"

Για τα αμάξια του:
"Κοιτάζω ακόμα με ζήλεια την Lancia Delta HF που ήταν το αγαπημένο μου, από τότε που ήμουν μικρό παιδί".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ